
У кожної господині свої секрети приготування борщу. Проте, багато хто
не знає, як надати цьому чуду кулінарії красивий насичений червоний
колі. Цей спосіб допоможе зробити страву ще апетитнішою, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Головне правило
Коли варите буряк, додайте в нього кислоту, це допоможе уникнути втрати кольору. Головне, не переварити овоч.
Як надати борщу червоний колір
Крок 1
Обсмажуємо буряк з пастою з томатів, потім додаємо воду і залишаємо тушкуватися. А тепер лайфхак: додайте ще оцет. Завдяки цьому буряк не так критично втратить колір.
Крок 2
Природна фарба — головний секрет кухарів!
Перед приготуванням ретельно промийте буряк. Щоб довго не мучитися з видаленням бруду з верхівки і низу, просто зріжте їх.
Далі чистимо буряк, але очищення ми не викидаємо, вони нам знадобляться. Кладемо їх в каструлю з водою і оцтом.
Ставимо на мінімальний вогонь нашу майбутню "фарбу". Чим більше вона настоюється, тим більш насиченою стане. Не знімайте з вогню протягом усього готування.
Коли борщ буде готовий, зменшіть вогонь, щоб він не кипів. Далі додайте ту саму природну фарбу і доведіть його до смаку. Включаємо вогонь, даємо закипіти, потім вимикаємо. Важливо! Чим довше борщ кипить, тим менш яскравим буде його забарвлення.
Так, всього лише з пари буряків можна отримати насичений червоний колір борщу. Приємного апетиту!
Сніданок має бути ситним, щоб зменшити перекуси та почуття голоду. І вівсянка, і яйця корисні, але впливають на організм по-різному, передають Патріоти України.
Жіночий день традиційно асоціюється з квітами - універсальним подарунком, який приносить радість майже кожній жінці. Але виявляється, улюблені квіти можуть багато розповісти про характер, передають Патріоти України. Погляньте на зображення та оберіть к...