Картопля - це універсальний гарнір, який підходить на будь-який випадок Овоч чудово поєднується з будь-яким м'ясом, рибою та овочами. Але є такі способи приготування, які можуть бути дуже шкідливими, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, як готувати картоплю не можна. Овоч в такому вигляді досить шкідливий.
Чим корисна картопля
Картопля містить велику кількість корисних мікроелементів та мінералів. В ній є багато білку та клітковини, а також вітамінів В та С. Але уся ця користь зникає після того, як ви готуєте овоч наступним чином.
Як готувати картоплю не можна
Найшкідливіший спосіб приготування картоплі – це смаження. Овоч стає дуже калорійним. Також, небезпечною є олія, яка під час смаження картоплі стає дуже токсичною та виділяє шкідливі концерогени. Така їжа дуже погано впливає на стан організму і може сприяти виникненню серйозних хвороб.
Чи корисне картопляне пюре
Картопляне пюре також досить небезпечне. Через те, що під час переминання картоплі руйнуються харчові волокна, вивільняється велика кількість крохмалю. Овоч в такому вигляді містить велику кількість цукру, тому для людей з цукровим діабетом, та іншими небезпечними хворобами, він може бути шкідливим.
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...
В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...