Картопля - це універсальний гарнір, який підходить на будь-який випадок Овоч чудово поєднується з будь-яким м'ясом, рибою та овочами. Але є такі способи приготування, які можуть бути дуже шкідливими, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, як готувати картоплю не можна. Овоч в такому вигляді досить шкідливий.
Чим корисна картопля
Картопля містить велику кількість корисних мікроелементів та мінералів. В ній є багато білку та клітковини, а також вітамінів В та С. Але уся ця користь зникає після того, як ви готуєте овоч наступним чином.
Як готувати картоплю не можна
Найшкідливіший спосіб приготування картоплі – це смаження. Овоч стає дуже калорійним. Також, небезпечною є олія, яка під час смаження картоплі стає дуже токсичною та виділяє шкідливі концерогени. Така їжа дуже погано впливає на стан організму і може сприяти виникненню серйозних хвороб.
Чи корисне картопляне пюре
Картопляне пюре також досить небезпечне. Через те, що під час переминання картоплі руйнуються харчові волокна, вивільняється велика кількість крохмалю. Овоч в такому вигляді містить велику кількість цукру, тому для людей з цукровим діабетом, та іншими небезпечними хворобами, він може бути шкідливим.
Ось список поширених помилок, які можуть заважати схудненню, навіть якщо ви докладаєте зусиль, передають Патріоти України.
Розповідаємо, чому професійні кухарі не радять робити картопляне пюре із застосуванням блендера, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Щоб приготувати ідеальне картопляне пюре, краще використовувати звичайну товкачку чи перетирати варені овоч...