А ви це знали? Як не можна називати дитину: ТОП-8 імен, здатних зіпсувати життя

Народження дитини - важлива і хвилююча подія в житті сімейної пари. Майбутні мами і татусі хочуть, щоб їх малюк був захищений від негативних подій у житті і став найщасливішим на світі. У цьому допомагає ім'я, що несе в собі унікальну енергетику, передають Патріоти України.

Важливий момент: згідно з прикметами, називати дитину на честь себе або кого-небудь з родичів не можна, інакше малюк повторить долю людини.

Як не треба називати дівчинку - варіанти

Олександра

Енергетика імені схожа на чоловічу - такі панянки ростуть зухвалими, вольовими і агресивними. Особливо сильно це проявляється в підлітковому віці - характер маленької Саші дуже нагадує риси, які притаманні протилежній статі. Як правило, їх доля складається важко - вони позбавлені жіночої легкості і витонченості, а тому змушені "тягнути на плечах" не тільки свої проблеми, а й чужі. Крім того, Саші часто досить скупі на благодійність - вони, скоріше, виберуть себе, ніж ближнього свого, тому будь-які їхні вчинки супроводжуються внутрішніми муками.

Людмила

Такі дівчата, навпаки, дуже прив'язані до своєї сім'ї і близьких - неймовірно гостро переживають будь-які життєві потрясіння. Люда готова присвятити всю себе дорогим їй людям, абсолютно забуваючи про особисті цілі і бажання. Зациклюючись на житті інших людей і цікавлячись ним більше, ніж власним, Людмила "притягує" до себе негативні події, тому частіше стикається з горем, ніж власниці інших імен.

Віра

Маленька Віра дорослішає швидко - до цього зобов'язує непростий життєвий шлях. Значення імені таке ж, як і звучання - "віра", "служіння Богу". Так в підсумку і складається - Віра все життя кому-небудь служить і постійно стикається з проблемами. Труднощів в житті таких дівчат настільки багато, що якщо настає період абсолютного щастя і спокою, то відчувати його вже не залишається сил.

Тамара

Норовливість, властива жінкам з таким ім'ям, змушує їх постійно вступати в конфлікти. Їм зраджують чоловіки, нездатні миритися з самостійністю Томи, їх залишають подруги, заздрячи незалежності та інтелекту, та й в цілому, знайти спільну мову з суворою Тамарою досить складно. Як правило, Томи - справжні власники, які не бажають виправляти свій важкий характер, та, врешті решт, залишаються зовсім одні.

Якими іменами не можна називати хлопчиків

Роман

Грецьке ім'я, що несе своєму власникові енергетику мінливості. Роман постійно знаходиться в пошуку і стані незадоволеності - роботою, особистим життям або тим, що відбувається в світі. Крім того, Рома - людина ненадійна, піддається регулярним перепадів настрою, а значить, покластися на нього не можна. З цієї причини чоловік з таким ім'ям не встигає обзавестися ні друзями, ні коханою жінкою.

Сергій

Езотерики кажуть, що у всіх Сергіїв є кримінальні нахили. Звичайно, реалізуються вони чи ні - залежить від способу життя, але наявність таких задатків вже не особливо радує. Сергії часто потрапляють в неприємні ситуації, у них можуть бути проблеми з законом, саме вони стають залежними від алкоголю або наркотиків. Якщо не хочете зіпсувати життя своєму синові - виберіть для нього більш вдале ім'я.

Вадим

Як правило, Вадим - це яскравий приклад "маминого синка". З одного боку - безвольний і слабкий хлопчик, у всьому потурає суспільству і не вміє брати на себе відповідальність. З іншого боку - бешкетник і хуліган, який "загоряється" в лічені хвилини і не контролює себе. Гіперопіка і відсутність свободи - причини, за якими Вадим так проявляє себе в житті, тому якщо вам подобається це ім'я - постарайтеся плекати самостійність з дитинства і дотримуйтесь кордонів дитини.

Анатолій

Вважається, що слабке місце всіх Анатоліїв - лікеро-горілчані відділи в магазинах. Чоловіків з цим ім'ям тягне туди, немов магнітом, а наслідки завжди сумні. Випивати починають з підліткового віку, щоб не відрізнятися від однолітків, а потім ця звичка переростає в залежність. Твердий характер і вміння думати своєю головою - якості, які допоможуть Анатолію уникнути алкоголізму, але це виходить не у всіх.

Психологічний тест! Виберіть монетку і дізнайтеся, чи зможете ви колись розбагатіти

четвер, 25 квітень 2024, 9:10

Залежно від ставлення до грошей: вміння їх заробляти і витрачати, людина може сколотити величезні статки, або стати банкрутом. Психологічний тест розповість, наскільки ви раціональні, і які зміни у фінансовому добробуті на вас очікують у майбутньому, п...

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...