А ви це знали? Як номер квартири впливає на долю і який підходить саме вам

Нам здається, що ми повністю володіємо нашою долею і можемо нею керувати, як хочемо. Все нібито залежить тільки від наших рішень. Однак це не зовсім так, передають Патріоти України.

Виявляється, що на нашу долю можуть впливати багато речей і цифри - одне з таких. Навіть номер нашої квартири може вплинути на нашу долю, життя і рішення.

Якщо вам здається, що все, за що ви беретеся, котиться в безодню і на вашому шляху трапляються одні невдачі, то подивіться на номер своєї квартири. Можливо, все криється саме в ньому.

Важливо! Якщо номер Вашої квартири складається з однієї цифри, то вам просто потрібно прочитати значення. Але якщо номер складається з 2 або 3 цифр, то їх потрібно скласти, щоб отримати одне просте число.

Наприклад, якщо номер Вашої квартири 38, то вам необхідно вирішити приклад:

3+8=11

1+1=2

Таким чином 2 є числом, яке впливає на енергетику у вашій квартирі і відповідно на долю людей, які в ній живуть.

Цифра 1. Квартира з енергетикою такого числа відмінно підійде для людей з творчою натурою. У ній зможуть розвивати свій дар хореографи, поети, актори. Саме ця цифра здатна посилювати творчу сторону людини.

Цифра 2. Таке число також підходить для творчих людей, особливо для музикантів. Також в цій квартирі зможуть жити люди, що працюють з дітьми або продуктами, наприклад, кухарі. У такому житлі вони будуть відчувати гармонію і зможуть наповнитися перед новим робочим днем.

Цифра 3. Люди, що живуть в цій квартирі, вважають за краще спочатку зробити справу, а потім вже говорити. Вони ненавидять марнославство, яке нічим не підкріплено. Також цей будинок сприяє активному проведенню часу.

Цифра 4. Квартира з енергетикою четвірки не місце для людей, які люблять брехати. Якщо мешканці будуть зловживати брехнею, недомовками, то в їхньому житті буде мало чого відбуватися хорошого. А ось чесних людей четвірка обов'язково віддячить.

Цифра 5. Гарна атмосфера в цій квартирі буде, якщо в ній є багато книг. П'ятірка вказує на розум і сильну людину. У такій квартирі зможуть жити політики, експерти в якійсь сфері і ті, хто займається наукою. Якщо людина, що живе в цій квартирі, не має навіть власного хобі, то навряд чи п'ятірка йому чимось допоможе.

Цифра 6. Шістка любить, коли навколо неї крутиться любов. Така квартира відмінно підійде для тих, хто закоханий, а головне, цінує це почуття і не нехтує ним. Також в такому місці будуть траплятися відмінні посиденьки з гостями. Відмінним рішенням буде завести якусь домашню тварину. Любителям поскандалити краще не селитися в такому місці.

Цифра 7. Така квартира може підкидати людям випробування по життю. Люди, які в ній проживають, починають займатися духовними практиками і стають неймовірно схильними до самоаналізу.

Цифра 8. У такій квартирі буде дуже комфортно тим, хто має дар ясновидіння або захоплюється астрологією. Звичайним прагматикам тут буде незатишно, вони будуть відчувати себе, як не у своїй тарілці. Якщо ви вже й оселилися у квартирі з числом 8, то постарайтеся оточити себе вірними і надійними друзями, які точно не захочуть псувати енергетику вашої квартири.

Цифра 9. У такій квартирі далеко не всі зможуть знайти спокій. Таке житло не призначене для споглядачів. Воно підходить виключно для діячів. Найбільш комфортно буде людям з такими професіями - музиканти, священники, моряки.

Ідилія чи токсичність? Цей тест у картинці розповість про ваші стосунки

субота, 27 квітень 2024, 21:12

Пропонуємо пройти психологічний тест у картинці, який визначить як складаються ваші відносини і чи вато щось змінювати у особистому житті, передають Патріоти України. Уважно подивіться на картину та оберіть те, що побачили першим. Не придивляйтесь зана...

Родина оцінить! Як приготувати ідеальне картопляне пюре

субота, 27 квітень 2024, 17:27

Картопляне пюре вважається однією з найпростіших і найпопулярніших страв, яку готують багато господинь. Але не всі знають, як приготувати ідеальне пюре, яке сподобається всім домочадцям. Є кілька хитрощів, які дозволять досягти приголомшливого результа...