А ви це знали? Як пов'язані група крові і тяга до алкоголю

Зловживати спиртним експерти і вчені не рекомендують нікому. Але кажуть, є якийсь зв'язок між групою крові людини і тягою до випивки, передають Патріоти України.

Якій групі крові не можна пити алкоголь

Більшість дослідників давно сходяться на тому, що харчування і спосіб життя людям потрібно перебудовувати в залежності від особливостей своєї крові. Однак, зі спиртним ситуація не така проста, як здається на перший погляд. Є теорія про те, що в спіралі людської ДНК ген, який відповідає за те, яка у людини група крові, знаходиться в тій же частині, що і інший ген, який, як вважають експерти, і визначає тягу людини до спиртного.

2 група крові і алкоголь – практично як геній і лиходійство, кажуть експерти. Тобто дві речі несумісні. Вони вважають - через особливості роботи надниркових залоз у людей з такою кров'ю в крові мало глюкози. І тому ось вони підсвідомо намагаються компенсувати таку нестачу літрами спиртного.

Крім того, власникам другої групи крові дуже просто скинути стрес за допомогою міцних напоїв. Згодом це досить часто стає звичкою і викликає алкоголізм.

Як пишуть західні психологи, вони вивчили дані пацієнтів, які лікувалися від алкоголізму в США і Японії. І нібито майже половина таких людей - люди з другою групою крові.

Однак це аж ніяк не означає автоматично той факт, що людям з іншими групами крові можна без проблем багато пити. Наприклад, 1 група крові і алкоголь – таким людям шкідливо пити спиртне через схильність до проблем роботи шлунка і кишечника, а з третьої - через їх схильності до хвороб серцево – судинної системи і печінки.

Самим же стійкими і міцними до алкоголю вважаються люди з четвертою групою крові. Але і їм, ясна річ, теж лікарі не рекомендують зловживати спиртним кожен день.

Нейтральними напоями для людей з такою групою крові вважаються різні вина і пиво. А міцні напої потрібно все одно буде вживати дуже акуратно. Незважаючи на вроджену здатність організму пристосовуватися до різного алкоголю, кажуть експерти, чутливість органів травлення у таких людей все одно дуже висока.

Секрет досвідчених господинь! Що додати в бульйон, щоб прибрати неприємний запах

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:15

На перший погляд може здатися, що м’ясний бульйон повинен пахнути м’ясом, але коли він приготовлений зі старого м’яса, може з’явитися неприємний запах. Заглушити неприємний аромат можна і без кулінарної хімії, але краще підготуватися до процесу завчасн...

Психологічний тест! Оберіть карту - і дізнайтеся, які зміни очікують вас в особистому житті

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:07

Часто романтичні відносини не відрізняються стабільністю. Тому непогано було б знати, які зміни чекають на вас у майбутньому, передають Патріоти України. Щоб не бігати до ворожок і не користуватися сумнівними ритуалами, пропонуємо пройти тест, який ро...