
Хазяйки сперечаються: як смажити котлети - з відкритою кришкою чи закритою? Одні господині впевнені, що котлети не просмажуються належним чином під час смаження на відкритій сковорідці, інші вважають, що котлети перетворюються на гумову калошу, коли їх смажать під кришкою, передають Патріоти України.
А що з цього приводу думають досвідчені кулінари? Як правильно?
Є два варіанти, як смажити котлети, щоб вони добре просмажилися всередині.
Обидва способи приготування – і з відкритою кришкою і із закритою, по суті, вірні.
Але потрібно знати, як правильно смажити котлети, щоб вони не залишилися сирими всередині.
Перший варіант – котлети обсмажуються на відкритій сковороді, щоб схопилася скоринка і сік залишився всередині, а потім тушкують в соусі.
Другий варіант – котлети смажать з одного боку п’ять хвилин на сковороді з відкритою кришкою, а потім закривають кришку і смажать ще три хвилини.
Хазяйки, у яких котлети часто виходять недосмаженими, можуть допікати їх в духовці.
Це безпрограшний варіант – котлети виходять добре пропеченими та соковитими.
Православне свято 1 листопада за новим церковним календарем (14 листопада за старим) - день пам'яті святих Косми і Даміана Асійських, які знали медицину, володіли даром чудотворення і могли вилікувати від найважчої хвороби. За старим стилем - день пам'...
Рутина - це з одного боку стабільність і спокій, а з іншого - небезпека потрапити в пастку одноманітності. Вона дає відчуття контролю над життям, але коли її забагато, ми починаємо жити “на автопілоті”. Саме тоді з’являється відчуття втоми, апатії та в...