Хазяйки сперечаються: як смажити котлети - з відкритою кришкою чи закритою? Одні господині впевнені, що котлети не просмажуються належним чином під час смаження на відкритій сковорідці, інші вважають, що котлети перетворюються на гумову калошу, коли їх смажать під кришкою, передають Патріоти України.
А що з цього приводу думають досвідчені кулінари? Як правильно?
Є два варіанти, як смажити котлети, щоб вони добре просмажилися всередині.
Обидва способи приготування – і з відкритою кришкою і із закритою, по суті, вірні.
Але потрібно знати, як правильно смажити котлети, щоб вони не залишилися сирими всередині.
Перший варіант – котлети обсмажуються на відкритій сковороді, щоб схопилася скоринка і сік залишився всередині, а потім тушкують в соусі.
Другий варіант – котлети смажать з одного боку п’ять хвилин на сковороді з відкритою кришкою, а потім закривають кришку і смажать ще три хвилини.
Хазяйки, у яких котлети часто виходять недосмаженими, можуть допікати їх в духовці.
Це безпрограшний варіант – котлети виходять добре пропеченими та соковитими.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...