Хазяйки сперечаються: як смажити котлети - з відкритою кришкою чи закритою? Одні господині впевнені, що котлети не просмажуються належним чином під час смаження на відкритій сковорідці, інші вважають, що котлети перетворюються на гумову калошу, коли їх смажать під кришкою, передають Патріоти України.
А що з цього приводу думають досвідчені кулінари? Як правильно?
Є два варіанти, як смажити котлети, щоб вони добре просмажилися всередині.
Обидва способи приготування – і з відкритою кришкою і із закритою, по суті, вірні.
Але потрібно знати, як правильно смажити котлети, щоб вони не залишилися сирими всередині.
Перший варіант – котлети обсмажуються на відкритій сковороді, щоб схопилася скоринка і сік залишився всередині, а потім тушкують в соусі.
Другий варіант – котлети смажать з одного боку п’ять хвилин на сковороді з відкритою кришкою, а потім закривають кришку і смажать ще три хвилини.
Хазяйки, у яких котлети часто виходять недосмаженими, можуть допікати їх в духовці.
Це безпрограшний варіант – котлети виходять добре пропеченими та соковитими.
Поки що в Україні немає штрафів, якщо водії продовжують їздити на літній гумі взимку. Однак, українців все ще можуть оштрафувати на 20-40 неоподаткованих мінімумів (а за повторне порушення позбавити прав до півроку) за шини, які не відповідають технічн...
Полив є одним з найважливіших елементів догляду за кімнатними рослинами, адже правильний режим поливу забезпечує їм гарний зовнішній вигляд, здоровий ріст та довговічне цвітіння. Як зрозуміти, скільки саме води потребує конкретна рослина, і коли краще ...