Хазяйки сперечаються: як смажити котлети - з відкритою кришкою чи закритою? Одні господині впевнені, що котлети не просмажуються належним чином під час смаження на відкритій сковорідці, інші вважають, що котлети перетворюються на гумову калошу, коли їх смажать під кришкою, передають Патріоти України.
А що з цього приводу думають досвідчені кулінари? Як правильно?
Є два варіанти, як смажити котлети, щоб вони добре просмажилися всередині.
Обидва способи приготування – і з відкритою кришкою і із закритою, по суті, вірні.
Але потрібно знати, як правильно смажити котлети, щоб вони не залишилися сирими всередині.
Перший варіант – котлети обсмажуються на відкритій сковороді, щоб схопилася скоринка і сік залишився всередині, а потім тушкують в соусі.
Другий варіант – котлети смажать з одного боку п’ять хвилин на сковороді з відкритою кришкою, а потім закривають кришку і смажать ще три хвилини.
Хазяйки, у яких котлети часто виходять недосмаженими, можуть допікати їх в духовці.
Це безпрограшний варіант – котлети виходять добре пропеченими та соковитими.
Що обираєте ви: коротку стрижку, довге волосся, чілку чи кучері? Ваш вибір багато говорить про характер і внутрішній світ, передають Патріоти України. Жінки з короткою стрижкою — незалежні, наполегливі і не бояться бути в центрі уваги. Вони відкриті до...
Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...