При приготуванні страв потрібно дотримуватись пропорцій та температурного режиму, передають Патріоти України.
Однак не завжди вдається досягти ідеального смаку та якості. Випічка може пригоріти, не пропікатися ґрунтовно.
Такі кулінарні огріхи можуть трапитись через несправну техніку. Допомогти в такій ситуації може звичайна кухонна сіль.
Використання солі на кухні
Харчова сіль – універсальний продукт, який використовується в процесі приготування страв, заправки салатів та в домашньому господарстві.
Такий продукт стане в нагоді, щоб страви, приготовлені в духовці, не пригоряли і завжди виходили смачними.
Для чого потрібна сіль у духовці
Якщо духовка погано пропікає страви та виходить нерівномірний верх і низ, то не поспішайте запрошувати майстра, а візьміть сіль.
Поставте на дно духовки деко з сіллю і ви забудьте про цю проблему. Випічка ніколи не підгорить і не залишиться сирою всередині.
Якщо не хочете ставити сіль у духовку, то можете використовувати цеглу.
Наші пащури вірили, що деякі речі можуть бути не тільки корисними у побуті, але й виступати як обереги. І тому ставилися до таких предметів шанобливо і обережно. Кілька речей у домі які є насправді практично в кожного українця, можуть бути потужними за...
Імбир давно здобув репутацію природного засобу, який підтримує здоров’я та допомагає при різних недугах. Особливо він цінується за здатність полегшувати травлення та зменшувати запальні процеси, передають Патріоти України. Цей ароматний корінь широко в...