При приготуванні страв потрібно дотримуватись пропорцій та температурного режиму, передають Патріоти України.
Однак не завжди вдається досягти ідеального смаку та якості. Випічка може пригоріти, не пропікатися ґрунтовно.
Такі кулінарні огріхи можуть трапитись через несправну техніку. Допомогти в такій ситуації може звичайна кухонна сіль.
Використання солі на кухні
Харчова сіль – універсальний продукт, який використовується в процесі приготування страв, заправки салатів та в домашньому господарстві.
Такий продукт стане в нагоді, щоб страви, приготовлені в духовці, не пригоряли і завжди виходили смачними.
Для чого потрібна сіль у духовці
Якщо духовка погано пропікає страви та виходить нерівномірний верх і низ, то не поспішайте запрошувати майстра, а візьміть сіль.
Поставте на дно духовки деко з сіллю і ви забудьте про цю проблему. Випічка ніколи не підгорить і не залишиться сирою всередині.
Якщо не хочете ставити сіль у духовку, то можете використовувати цеглу.
Продукт №1 для зниження холестерину — вівсянка (овес), передають Патріоти України. . Так, саме звичайна вівсяна каша — це один із найефективніших природних засобів проти "поганого" холестерину (ЛПНЩ).
Ароматні, соковиті, насиченого смаку — домашні помідори не мають собі рівних. Однак кожен, хто хоч раз пробував їх вирощувати, знає, що це вибагливі рослини. Найпоширеніша помилка, яка призводить до їхніх хвороб та низької врожайності, — це неправильни...