А ви це знали? Як солити м’ясо під час приготування, щоб воно було смачнішим

Багато кухарів-любителів навіть не підозрюють, що солити м’ясо потрібно тільки в певний момент. У більшості випадків господині звично додають сіль навіть під час приготування або смаження м’ясної страви. Однак це груба помилка, яка може не тільки погіршити смак їжі, але і повністю зіпсувати її, передають Патріоти України.

Коли солити м’ясо

Іноді під час соління страва отримує настільки невдалу консистенцію, що вживати її стає досить складно і неприємно. Небажано солити страву ще до початку її приготування. Тоді в який момент потрібно додавати хлорид натрію.

М’ясну страву бажано посипати сіллю після того, як страва буде вийнята з каструлі або повністю приготується.

В цьому випадку кухар може бути впевнений, що м’ясо збереже свою м’якість, соковитість і ніжність. Але якщо посолити м’ясну страву ще до завершення її приготування, то високий ризик втратити соковитість.

Швидше за все, м’ясо в цьому випадку придбає зайву жорсткість і сухість. А це те, чого намагається уникнути кожен кухар.

Господиням на замітку! Як легко позбутися вапняного нальоту в унітазі

четвер, 22 травень 2025, 18:38

Щоб тримати сантехніку завжди у чистому, майже новому, стані є безліч засобів, як від промислових виробників, так й від людей, які займаються прибиранням професійно, але використовують природні матеріали та неагресивні засоби чищення. Так експерти клін...

Ви часто зважуєтеся неправильно! Основні помилки, про які багато хто не знає

четвер, 22 травень 2025, 16:58

Насправді, невеликі коливання маси тіла – це цілком природне і фізіологічне явище. Воно не є свідченням провалу чи регресу. Вага змінюється щодня під впливом десятків чинників – від вмісту води в організмі до стану травлення чи інтенсивності фізичних н...