А ви це знали? Як у смартфоні повністю відключити дзвінки з незнайомих номерів

Деякі люди часто стикаються із дзвінками з незнайомих номерів. Якщо такі дзвінки трапляються регулярно, то це у більшості випадків шахраї та спамери, передають Патріоти України.

Часто люди, які беруть мікропозики у ненадійних фінансових установах, залишають номер контактної особи, з якою практично не знайомі. Відповідно, якщо вам не пощастило випасти такою контактною особою, то вам постійно із незнайомих номерів телефонуватимуть ще й колектори.

Ми розповімо, як у телефоні відключити дзвінки з незнайомих номерів. Ці способи будуть особливо актуальними для літніх людей, які часто стають жертвами шахраїв.

Важливо, що повністю заблокувати дзвінки від незнайомців можна лише на смартфонах з операційною системою Android. У випадку з iPhone така функція недоступна, однак тут для незнайомих номерів можна відключити звук і вібрацію (як це зробити розповімо нижче).

Щоб заблокувати дзвінки від невідомих абонентів на Android достатньо лише зайти у Play Market й встановити один із відповідних додатків (наприклад, "Не дзвони мені", "Чорний список"; "Блокувальник дзвінків").

Також блокування можна зробити у налаштуваннях контактів. Зайдіть на своєму телефоні у список контактів, потім перейдіть в "Чорний список", "Блокування номерів" або "Блокування викликів" (в залежності від телефону назви можуть бути різні). У пункті "блокування викликів" увімкніть функцію "Блокувати виклики від незнайомих номерів".

Як відключити звук та вібрацію при дзвінках з незнайомих номерів

При використанні цієї функції ви не чутимете звуку дзвінка й вібрації, коли вам телефонуватимуть із незнайомого номера, однак, він зберігатиметься у пропущених дзвінках й за бажанням ви зможете передзвонити.

Щоб відключити звук дзвінка незнайомого номера, потрібно налаштувати на телефоні режим "Не турбувати". У більшості телефонів він знаходиться в розділі "Налаштування" - "Звук". В налаштуваннях режиму можна вибрати при дзвінку з яких номерів буде чутно вібрацію чи музичний сигнал.

Деякі телефони дозволяють вибрати винятки - наприклад, включати звук дзвінка, якщо людина дзвонить кілька разів. Також можна налаштувати увімкнення режиму "не турбувати" за графіком. Тобто можна ігнорувати дзвінки від незнайомців у вихідні й чути у будні дні.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...