А ви це знали? Як у смартфоні повністю відключити дзвінки з незнайомих номерів

Деякі люди часто стикаються із дзвінками з незнайомих номерів. Якщо такі дзвінки трапляються регулярно, то це у більшості випадків шахраї та спамери, передають Патріоти України.

Часто люди, які беруть мікропозики у ненадійних фінансових установах, залишають номер контактної особи, з якою практично не знайомі. Відповідно, якщо вам не пощастило випасти такою контактною особою, то вам постійно із незнайомих номерів телефонуватимуть ще й колектори.

Ми розповімо, як у телефоні відключити дзвінки з незнайомих номерів. Ці способи будуть особливо актуальними для літніх людей, які часто стають жертвами шахраїв.

Важливо, що повністю заблокувати дзвінки від незнайомців можна лише на смартфонах з операційною системою Android. У випадку з iPhone така функція недоступна, однак тут для незнайомих номерів можна відключити звук і вібрацію (як це зробити розповімо нижче).

Щоб заблокувати дзвінки від невідомих абонентів на Android достатньо лише зайти у Play Market й встановити один із відповідних додатків (наприклад, "Не дзвони мені", "Чорний список"; "Блокувальник дзвінків").

Також блокування можна зробити у налаштуваннях контактів. Зайдіть на своєму телефоні у список контактів, потім перейдіть в "Чорний список", "Блокування номерів" або "Блокування викликів" (в залежності від телефону назви можуть бути різні). У пункті "блокування викликів" увімкніть функцію "Блокувати виклики від незнайомих номерів".

Як відключити звук та вібрацію при дзвінках з незнайомих номерів

При використанні цієї функції ви не чутимете звуку дзвінка й вібрації, коли вам телефонуватимуть із незнайомого номера, однак, він зберігатиметься у пропущених дзвінках й за бажанням ви зможете передзвонити.

Щоб відключити звук дзвінка незнайомого номера, потрібно налаштувати на телефоні режим "Не турбувати". У більшості телефонів він знаходиться в розділі "Налаштування" - "Звук". В налаштуваннях режиму можна вибрати при дзвінку з яких номерів буде чутно вібрацію чи музичний сигнал.

Деякі телефони дозволяють вибрати винятки - наприклад, включати звук дзвінка, якщо людина дзвонить кілька разів. Також можна налаштувати увімкнення режиму "не турбувати" за графіком. Тобто можна ігнорувати дзвінки від незнайомців у вихідні й чути у будні дні.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.