Вершкове масло - продукт, який практично кожен день їдять усі, використовуючи його для приготування бутербродів та випічки. Але потрібно обов'язково вміти відрізнити вершкове масло від підробки в домашніх умовах, передають Патріоти України.
Нутриціологиня розповіла в Instagram про користь вершкового масла, а також як і скільки його можна їсти.
"По-перше, славиться вершкове масло тим, що має у своєму складі унікальний компонент молочного жиру – масляну кислоту, яка має протизапальну дію, а також вона використовується при лікуванні хвороби Крона (це коли людина має хронічний запальний процес по всьому ШКТ)", – розповіла нутріціологиня.
Фахівчиня також зазначила, що вершкове масло відноситься до категорії продуктів, які містять високу кількість насиченого жиру, які стимулюють виділення жовчі. А також містить у значній кількості вітамін А, а також D, E, B12.
У спекотні дні багато хто мріє про момент, коли опиниться вдома і зможе стати під струмені холодного душу. Однак вчені застерігають – такий спосіб освіжитись може бути не тільки шкідливим, але й становити неабияку небезпеку, передають Патріоти України....
Здоров’я – найцінніший ресурс, який потребує щоденної уваги. Харчування відіграє ключову роль у підтримці доброго самопочуття, профілактиці хвороб і навіть у боротьбі з серйозними захворюваннями. Видання зібрало список накорисніших продуктів, які зміцн...