Вершкове масло - продукт, який практично кожен день їдять усі, використовуючи його для приготування бутербродів та випічки. Але потрібно обов'язково вміти відрізнити вершкове масло від підробки в домашніх умовах, передають Патріоти України.
Нутриціологиня розповіла в Instagram про користь вершкового масла, а також як і скільки його можна їсти.
"По-перше, славиться вершкове масло тим, що має у своєму складі унікальний компонент молочного жиру – масляну кислоту, яка має протизапальну дію, а також вона використовується при лікуванні хвороби Крона (це коли людина має хронічний запальний процес по всьому ШКТ)", – розповіла нутріціологиня.
Фахівчиня також зазначила, що вершкове масло відноситься до категорії продуктів, які містять високу кількість насиченого жиру, які стимулюють виділення жовчі. А також містить у значній кількості вітамін А, а також D, E, B12.
Як ви носите сумку, так ви і живете, запевняють експерти з мови тіла. Вони переконані: манера тримати улюблений аксесуар здатна розкрити риси характеру, ставлення до життя та навіть рівень впевненості в собі, передають Патріоти України. Американська фа...
Бутильована вода, яку більшість людей вважає безпечнішою за водопровідну, насправді може становити серйозну загрозу для здоров’я. Як повідомляє Daily Mail, нові дослідження показали, що така вода буквально начинена мікропластиком, який проникає в орган...