Вершкове масло - продукт, який практично кожен день їдять усі, використовуючи його для приготування бутербродів та випічки. Але потрібно обов'язково вміти відрізнити вершкове масло від підробки в домашніх умовах, передають Патріоти України.
Нутриціологиня розповіла в Instagram про користь вершкового масла, а також як і скільки його можна їсти.
"По-перше, славиться вершкове масло тим, що має у своєму складі унікальний компонент молочного жиру – масляну кислоту, яка має протизапальну дію, а також вона використовується при лікуванні хвороби Крона (це коли людина має хронічний запальний процес по всьому ШКТ)", – розповіла нутріціологиня.
Фахівчиня також зазначила, що вершкове масло відноситься до категорії продуктів, які містять високу кількість насиченого жиру, які стимулюють виділення жовчі. А також містить у значній кількості вітамін А, а також D, E, B12.
Деякі люди можуть відчувати підвищену чутливість до кофеїну, що викликає нудоту, тривожність і тремтіння після вживання навіть невеликої його кількості, про це розповіло видання MedicalNewsToday, передають Патріоти України. Реакція на кофеїн може значн...
Лікар загальної практики NHS, відомий у соціальних мережах під ім’ям Dr Ahmed , виділив три симптоми, які можуть бути ознаками одного з найсмертельніших видів раку і які не можна ігнорувати, передають Патріоти України. – Рак підшлункової залози має най...