Вершкове масло - продукт, який практично кожен день їдять усі, використовуючи його для приготування бутербродів та випічки. Але потрібно обов'язково вміти відрізнити вершкове масло від підробки в домашніх умовах, передають Патріоти України.
Нутриціологиня розповіла в Instagram про користь вершкового масла, а також як і скільки його можна їсти.
"По-перше, славиться вершкове масло тим, що має у своєму складі унікальний компонент молочного жиру – масляну кислоту, яка має протизапальну дію, а також вона використовується при лікуванні хвороби Крона (це коли людина має хронічний запальний процес по всьому ШКТ)", – розповіла нутріціологиня.
Фахівчиня також зазначила, що вершкове масло відноситься до категорії продуктів, які містять високу кількість насиченого жиру, які стимулюють виділення жовчі. А також містить у значній кількості вітамін А, а також D, E, B12.
Ідеальних людей і стосунків не існує. Кожні відносини потребують уваги і роботи над собою. Якщо ми це забуваємо, виникають проблеми: відчуття незадоволеності, порожнечі або неповноцінності, передають Патріоти України. Психологічна гра «Виберіть серце» ...
Слова мають величезну силу. Вони можуть надихати, мотивувати і дарувати радість, але також здатні ранити і руйнувати відносини. Багато хто навіть не усвідомлює, як руйнівні фрази можуть впливати на близьких або колег, передають Патріоти України. За опи...