Вершкове масло - продукт, який практично кожен день їдять усі, використовуючи його для приготування бутербродів та випічки. Але потрібно обов'язково вміти відрізнити вершкове масло від підробки в домашніх умовах, передають Патріоти України.
Нутриціологиня розповіла в Instagram про користь вершкового масла, а також як і скільки його можна їсти.
"По-перше, славиться вершкове масло тим, що має у своєму складі унікальний компонент молочного жиру – масляну кислоту, яка має протизапальну дію, а також вона використовується при лікуванні хвороби Крона (це коли людина має хронічний запальний процес по всьому ШКТ)", – розповіла нутріціологиня.
Фахівчиня також зазначила, що вершкове масло відноситься до категорії продуктів, які містять високу кількість насиченого жиру, які стимулюють виділення жовчі. А також містить у значній кількості вітамін А, а також D, E, B12.
Відмова від алкоголю – це важливий крок до покращення здоров'я, який приносить численні позитивні зміни в організмі. Хоча алкоголь є популярним у багатьох культурах, його споживання несе з собою ризики для здоров'я. Відмовившись від алкоголю, ви можете...
Згідно з новим дослідженням, ваш улюблений алкогольнйи напій – вино – може підвищити загальний ризик раку, передають Патріоти України. Дослідники ретельно вивчили результати понад 40 досліджень, які пропрацьовували ризики та переваги червоного та білог...