Риба - один з основних і дуже корисних харчових продуктів. Систематичне вживання риби допомагає поліпшити зір, а також здоров'я волосся, кісток і шкіри, передають Патріоти України.
Досвідчені господині знають величезну кількість страв, при приготуванні яких використовується морська або річкова риба. Вони рибу варять, смажать, тушкують, готують на пару, запікають в духовці. Для деяких страв, наприклад для приготування рибних котлет, тефтелей або рибного суфле, потрібно відокремити рибу від кісток і потім приготувати фарш.
Ось тут може виникнути маленька проблемка, так як риба від кісток відділяється неохоче, і багато її залишається на кістках. Наша порада підкаже вам, як дуже легко відокремити рибу від кісток, і при цьому на кістках зовсім не залишиться рибного м'яса.
Як легко відокремити рибу від кісток
Чистий четвер, або Великий четвер, Страсний четвер у 2025 році випадає на 17 квітня, нагадують Патріоти України . Цього дня обов'язково слід прибрати вдома, позбутися мотлоху і не забути прийняти ванну. У Чистий четвер також прийнято пекти паски, фарбу...
Попереду на нас чекає Страсний тиждень 2025, в останній день якого гряде велике свято - Великдень 2025. Як відомо, з цієї нагоди православні християни випікають паски та фарбують яйця. Однак не всі знають, коли можна пекти паски та робити крашанки. Важ...