Риба - один з основних і дуже корисних харчових продуктів. Систематичне вживання риби допомагає поліпшити зір, а також здоров'я волосся, кісток і шкіри, передають Патріоти України.
Досвідчені господині знають величезну кількість страв, при приготуванні яких використовується морська або річкова риба. Вони рибу варять, смажать, тушкують, готують на пару, запікають в духовці. Для деяких страв, наприклад для приготування рибних котлет, тефтелей або рибного суфле, потрібно відокремити рибу від кісток і потім приготувати фарш.
Ось тут може виникнути маленька проблемка, так як риба від кісток відділяється неохоче, і багато її залишається на кістках. Наша порада підкаже вам, як дуже легко відокремити рибу від кісток, і при цьому на кістках зовсім не залишиться рибного м'яса.
Як легко відокремити рибу від кісток
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...