А ви це знали? Як за датою народження дізнатися свою карму та гріхи минулого

Існує теорія про те, що всі живі істоти на планеті Земля прожили не один десяток життів. Нумерологи, зокрема, припускають, що за гріхи минулого цього Всесвіту кожному доведеться розплатитися. Дізнатися, що саме уготоване долею, нескладно - достатньо лише звернутися до своєї дати народження та вирахувати “кармічний обов’язок”, передають Патріоти України.

Проста арифметика

Карма — поняття складне. Це щось, що нагадує бумеранг, — від неї не втечеш і не сховаєшся. Експерти в галузі езотерики поспішають заспокоїти вразливих: розплата здебільшого настає лише за якісь конкретні діяння. Саме це і намагаються передбачити за числами.

Для розрахунку “кармічного боргу” необхідно кілька разів зробити найпростішу операцію додавання — до отримання натурального числа. Отже, почнемо. Допустимо, ви народилися 12.04.1986. Для початку складемо всі цифри одна з одною: 1+2+0+4+1+9+8+6. Виходить 31. Оскільки нам потрібна лише одна цифра, ще раз повторюємо дію: 3+1=4. Саме четвірка у цьому конкретному випадку є числом “кармічного боргу”.

Тепер потрібно звернутися до розшифровки цифр, знайти в списку та пізнати таємницю Всесвіту.

Яка карма?

Якщо випала одиниця, то вам пощастило: жодних серйозних випробувань Всесвіт вам не готує. Ймовірно, у минулому житті ви не так багато грішили. Можливо, були дещо егоїстичні, але це не привід вас карати.

Вийшла двійка? Готуйтеся очищати карму, допомагаючи всім залежним від вас і людям, і тваринам, і навіть рослинам. Якщо проігноруєте складні ситуації та прохання нужденних, будете нещасливі і в коханні, і в дружбі.

Трійка в нумерології часто асоціюється із помстою. Ймовірно, у минулому житті ви були дуже злопам’ятні. Приготуйтеся до того, що у цьому світі вам постійно доведеться когось примиряти — це обов’язок.

Якщо вийшла четвірка, значить, ви накопичили великий тягар негативу. Багато проблем можуть переходити разом із вами з життя у життя, при цьому вони заважають навіть оточуючим. Щоб очистити простір, почніть поводитися скромно і не робити гріховних вчинків. У будь-яких ситуаціях чиніть за сумлінням.

П’ятірка свідчить про невеликий кармічний обов’язок. Швидше за все, у минулих життях ви були просто невдячною людиною. Зараз можете спокутувати вину, почавши допомагати всім, хто про це попросить. Звичайно, абсолютно безкоштовно.

Коли випадає шістка, людині треба подумати про життєві принципи. Швидше за все, пані удача не допомагатиме ні в яких справах, до кінця століття доведеться розраховувати лише на свої сили. Це нелегке випробування. Але результат очищення карми — того вартий. І не слід забувати про благодійність.

Сімка — найсприятливіша кількість боргу з усіх можливих. Якщо трапляються неприємності, вважати їх бумерангом не варто — ви жодного разу не згрішили у минулих життях. Причини краще шукайте у своєму характері. Ймовірно, варто бути прихильним до навколишнього світу.

Якщо вийшла вісімка, проблеми, що тягнуться з минулого, підуть лише за умови повного спокутування провини. Перше, що потрібно зробити, — прийняти та полюбити себе, а також усю світобудову. Друге — намагатися жити за сумлінням, дотримуючись принципу рівноправності. Потрібно бути готовим до будь-яких негараздів. І пам’ятайте: випробування даються для того, щоб їх подолати і стати мудрішими.

У людей з дев’яткою, на думку експертів-нумерологів, часто спостерігаються проблеми духовного плану. Багато хто не бачить орієнтира в житті, тому намагається плисти за течією. Це головний показник того, що у минулому дуже багато лінувалися. Ситуацію слід виправляти. Інакше — бути біді.

Не робіть так! ТОП-2 продукти, які не можна додавати у фарш для котлет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:13

Важко знайти господиню, яка ніколи не займалася виготовленням котлет. Справа в тому, що ця м’ясна страва є неймовірно апетитною та поживною. Її люблять гурмани різного віку. І все ж любителі поїсти далеко не завжди задоволені домашніми котлетами, перед...

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...