А ви це знали? Як за допомогою солі вирощувати соковиті помідори

Чи знайдеться городник, який не мріяв би вирощувати соковиті помідори до осені. Досягти цієї мети не так складно, як може здатися на перший погляд. Для цього просто потрібно скористатися одним інгредієнтом, який є на кожній кухні, передають Патріоти України.

Подробиці

Йдеться про кухонну сіль – хлорид натрію, який вважається одним із найдоступніших кулінарних інгредієнтів. Але сіль вже давно використовується не лише у приготуванні їжі, а й у побутових справах, а також вирішує садово-городні питання.

Є три варіанти підживлення для помідорів із сіллю. Наприклад, досвідчені дачники застосовують обприскування концентрованим сольовим розчином. У десяти літрах води розчиняють 200-300 г солі. Але вносять підживлення не частіше ніж раз на місяць. Такий склад захищає томати від фітофтори.

Подовжує плодоношення такий засіб: у десяти літрах води розчиняють склянку попелу та столову ложку солі. Інгредієнти ретельно перемішують та поливають рослини під корінь – по 1 літру на кущик. Обробку проводять раз на тиждень.

Для збільшення цукристості та покращення смакових якостей використовують третю підгодівлю для помідорів. У 10 літрах води розчиняють столову ложку солі. Поливають раз на два тижні – по літру на кущик.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...