А ви це знали? Як за харчовими звичками і поведінкою за столом можна дізнатися характер людини

Якщо вам довелося посидіти за спільним столом з людиною, яку ви хочете дізнатися краще, це відмінний збіг. Психологи розповіли, як за манерами і поведінкою людини за столом можна дізнатися її характер, передають Патріоти України.

Положення рук

Якщо руки лежать на столі і долоні розкриті, то людина вам довіряє і в цілому хоче спілкуватися з оточуючими. Потайливі особистості зазвичай кладуть руки або одну руку на стіл долонею вниз. Якщо людина взагалі ховає долоні під столом, це ознака того, що людина сильно нервує і в цілому є знервованою. Ще про нервозність і скутість говорить бажання тримати свій напій перед собою обома руками і не відпускати його.

Звичка брати їжу з чужої тарілки

Багатьом здається, що це нормально, але психологи так точно не вважають. Згідно з дослідженнями і спостереженнями, людина, яка «краде» у друга або другої половинки їжу з тарілки, є нав'язливою, егоїстичною і вельми ревнивою людиною.

Звичка змішувати всю їжу разом

Якщо у людини на тарілці суцільна плутанина і все намішано разом, це свідчить про те, що перед вами надійна людина, якій можна довіряти. Проте, можуть бути свої мінуси. Можливо, така людина непередбачувана в емоційному плані і досить запальна.

Якщо ж у людини на тарілці завжди повний порядок і все акуратно розкладено по своїх місцях, перед вами відповідальна, але досить занудна особистість. Це може проявлятися час від часу, а може мати постійну основу.

Прохання прибрати щось з страви, або додати

Претензійність в плані їжі — це нормально. Психологи вважають, що нічого поганого це про людину точно не говорить, але можна з високою впевненістю сказати, що подібна особистість не любить експерименти. Швидше за все, перед вами консервативна людина або ж та, яка вкрай обережно привносить в своє життя щось нове.

Любов до гіркої їжі

Якщо людина просить зробити її каву без молока, налити віскі без коли, дати гіркий шоколад замість солодкого, це говорить про її схильності до маніпуляцій. Швидше за все, така людина без докорів сумління піде по головах для досягнення своїх цілей. Таким особистостям властиво надмірне самолюбство. У них дуже легко закохатися.

Любов до солоної їжі

Якщо ви точно зрозуміли, що людина обожнює солоне (вона могла сама вам сказати про це), то знайте, що перед вами креативна особистість. Ще такі люди володіють дуже потужною інтуїцією і емпатією.

Любов до солодкого

Ласуни найчастіше є відкритими людьми, які обожнюють будь-який вид спілкування і легко заводять нові знайомства. Такі люди можуть бути образливими і погано сприймати навіть здорову критику.

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....