А ви це знали? Як зміна кольору волосся може вплинути на вашу долю і що означає кожен з відтінків

Багато факторів у житті можуть вплинути на долю людини, і колір волосся не є винятком. Будьте обережні, експериментуючи з іміджем, щоб зміна образу не змінила вашу долю в гіршу сторону, передають Патріоти України.

Зовнішність людини створює перше враження і багато що говорить про її характер. Це стосується вигляду в цілому, одягу і, звичайно ж, зачіски. Ваша стрижка і колір волосся не тільки є частиною іміджу, а й відображають вашу натуру. Кожна людина народжується з певним типом кольору і вже протягом життя вносить в нього зміни. В першу чергу це стосується кольору волосся.

Не тільки жінки, а й багато чоловіків іноді бажають кардинально змінити свій образ і замислюються про новий колір волосся. Однак не варто забувати, що будь-які зміни в зовнішності чреваті наслідками. Будуть вони позитивними чи ні, залежить тільки від вас. Якщо ви все ж рішуче налаштовані перефарбувати волосся, дізнайтеся, як такі зміни вплинуть на вашу долю.

Світлі відтінки волосся

Для більшості блондинів характерні відкритість і безтурботність. Людей з таким натуральним кольором волосся значно менше, ніж брюнетів або шатен. Якщо людина вирішує надати своєму волоссю світлий відтінок, швидше за все, він хоче додати своєму образу витонченості і легкості.

Таким кольором волосся керує Меркурій, що повністю руйнує стереотип про дурість і наївність блондинів. Навпаки, під впливом цієї планети проявляється їх допитливість, доброзичливість і товариськість. Вони завжди легко знаходять контакт з будь-якими людьми, люблять пізнавати щось нове і незвичайне, вважають за краще не сидіти на місці, а відпочивати активно, подорожуючи по різних містах і країнах.

Надавши своєму волоссю світлий відтінок, ви посилити вплив Меркурія. Це допоможе вам розкритися, проявити себе, посприяє саморозвитку і досягненню цілей. Однак не варто забувати і про негативні риси цієї планети. Багато людей, потрапляючи під вплив Меркурія, стають не стільки товариськими, скільки балакучими і брехливими. Пропадає почуття відповідальності за сказані слова, що може просто образити оточуючих і тим самим відвернути від вас навіть найближчих людей.

Ваші думки можуть стати безладними, а зосередитися на конкретній справі буде дуже складно. Тому добре подумайте перед тим, як висвітлювати волосся. Можливо, надмірна впевненість і відкритість зашкодить вам і згубно відіб’ється на вашій подальшій долі.

Темні відтінки волосся

Для брюнетів характерні стійкість, вміння постояти за себе і рішучість. Однак часто людям з темним кольором волосся приписують надмірну жорсткість і розважливість. Вирішивши перефарбуватися в темний колір, ви зможете надати своєму образу таємничість, а завдяки енергетиці цього відтінку вам буде простіше досягти своїх цілей.

Темним кольором волосся управляє Плутон, чий вплив надає ще більше чуттєвості і загадковості цим людям. Під впливом цієї планети проявляються такі якості, як впевненість, харизматичність і мужність. Чорняві люди не бояться проблем і труднощів, завжди готові дати відсіч провокаторам, при цьому самі не є завзятими скандалістами. Навіть навпаки: брюнети воліють мирну атмосферу навколо себе, а будь-які конфлікти тільки витягають з них життєву енергію.

Якщо ви перефарбувати в темний колір, Плутон візьме вас під своє заступництво. Ви відчуєте надзвичайний прилив енергії, сміливість, вам здасться, що на світі немає таких проблем, які ви не змогли б подолати. Однак планета може пробудити в вас і негативні якості: ревнивість, запальність, бажання всіх і все контролювати.

Ви будете частіше намагатися йти на ризик, деколи необґрунтований, через що можуть з’явитися проблеми на роботі і в особистому житті. Особливо це стосується представниць прекрасної статі. Владна і сильна жінка просто почне пригнічувати чоловіка, а найчастіше це закінчується крахом сімейного життя. Надавши своєму волоссю темний відтінок, намагайтеся контролювати свої емоції і не забувайте залишатися самими собою.

Як рудий колір волосся впливає на долю

Рудий колір є фаворитом для багатьох жінок. Рудоволосі люди володіють сильним характером, при цьому можуть бути дуже веселими. Вже з дитинства у них проявляється хоробрість і наполегливість. Адже не дарма саме цей колір волосся багато хто асоціює з вогнем. Безсумнівно, в цих людях є певна іскра.

Не дивно, що цим кольором керує Сонце. Завдяки його впливу і без того яскраві володарі рудого волосся випромінюють ще більше світла навколо себе. Спілкування з такими людьми приносить задоволення і підвищує настрій. Їх можна назвати унікальними людьми як зовні, так і внутрішньо. Їх головна особливість полягає в тому, що вони рідше, ніж інші люди, страждають депресіями або відчувають самотність.

Дитяча безпосередність є їх головною рисою, тому у людей з рудим волоссям добре розвинена уява, вони креативні і найчастіше пов’язують своє життя з творчими професіями. Якщо ви зважилися надати своєму волоссю яскраво-рудий відтінок, ви відчуєте надзвичайний внутрішній прилив енергії. Вплив Сонця в цьому випадку посилить ваше почуття відповідальності, що може добре позначитися як на роботі, так і на любовній сфері.

Не варто забувати і про негативний вплив Сонця. Як правило, сонячним людям притаманні такі риси, як зарозумілість, егоїстичність і самолюбство. Не кожній людині буде легко змиритися з такими особливостями характеру свого партнера, тому рудоволосим людям часом дуже легко закохатися і отримати взаємність, але складно зберегти назавжди теплі відносини.

Щоб запобігти негативному впливу Сонця на вашу долю, постарайтеся уникати конфліктів з оточуючими людьми і зайвої запальності. Вирішивши перефарбуватися, намагайтеся відповідально підходити до вибору кольору, адже будь-які зміни в зовнішності здатні значно вплинути на вашу долю.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...