Іноді на приготування їжі катастрофічно не вистачає часу: треба поспішати на роботу або ж за хвилину повинні прийти гості. У такому випадку в пригоді стануть лайфхаки, які допоможуть приготувати смачну вечерю всього за 15 хвилин, передають Патріоти України.
У кастрюлі
Картоплю почистіть, вимийте та наріжте невеликими кубиками. Помістіть коренеплоди в кастрюлю та залийте водою, щоб рідина ледь їх вкривала. В ідеалі варто заливати гарячою.
Коли вода закипить, додайте до картоплі невеликий шматок вершкового масла та дрібку солі. Зменшіть вогонь, накрийте каструлю кришкою та залиште на 10-15 хвилин.
У мундирі
Ретельно промийте картоплю та складіть в каструлю. Залийте гарячою водою так, щоб рідина повністю її вкривала. Закрийте кришкою, почекайте, поки закипить вода і додайте сіль. Зменшіть вогонь і варіть картоплю ще 15-20 хвилин. Готовність перевіряйте за дпомогою вилки.
У мікрохвильовці
Візьміть корнеплоди, обмочіть їх в олії та наштрикніть на зубочистки, щоб виходили імпровізовані ніжки. На дно глибокої тарілки налийте трохи води та помість туди картоплю. Поставте її в мікрохвильовку, переведену на повну потужність. Почекайте 5 хвилин. Замість того, щоб використовувати зубочистки, картоплю можна просто нарізати та почекати 7-10 хвилин.
У мультиварці
Щоб приготувати картоплю в мультиварці, оберіть режим варіння або "на пару". У посудину додавайте завжди гарячу воду і залишайте картоплю на 10-20 хвилин.
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...