Іноді на приготування їжі катастрофічно не вистачає часу: треба поспішати на роботу або ж за хвилину повинні прийти гості. У такому випадку в пригоді стануть лайфхаки, які допоможуть приготувати смачну вечерю всього за 15 хвилин, передають Патріоти України.
У кастрюлі
Картоплю почистіть, вимийте та наріжте невеликими кубиками. Помістіть коренеплоди в кастрюлю та залийте водою, щоб рідина ледь їх вкривала. В ідеалі варто заливати гарячою.
Коли вода закипить, додайте до картоплі невеликий шматок вершкового масла та дрібку солі. Зменшіть вогонь, накрийте каструлю кришкою та залиште на 10-15 хвилин.
У мундирі
Ретельно промийте картоплю та складіть в каструлю. Залийте гарячою водою так, щоб рідина повністю її вкривала. Закрийте кришкою, почекайте, поки закипить вода і додайте сіль. Зменшіть вогонь і варіть картоплю ще 15-20 хвилин. Готовність перевіряйте за дпомогою вилки.
У мікрохвильовці
Візьміть корнеплоди, обмочіть їх в олії та наштрикніть на зубочистки, щоб виходили імпровізовані ніжки. На дно глибокої тарілки налийте трохи води та помість туди картоплю. Поставте її в мікрохвильовку, переведену на повну потужність. Почекайте 5 хвилин. Замість того, щоб використовувати зубочистки, картоплю можна просто нарізати та почекати 7-10 хвилин.
У мультиварці
Щоб приготувати картоплю в мультиварці, оберіть режим варіння або "на пару". У посудину додавайте завжди гарячу воду і залишайте картоплю на 10-20 хвилин.
Отримавши посилку від кур’єра чи з поштомату, більшість людей одразу розпаковують коробку та кидають її в смітник, передають Патріоти України. Та мало хто замислюється: разом із пакуванням вони залишають свої персональні дані у відкритому доступі. На т...
13 вересня за новим церковним календарем (26 вересня за старим) - день пам'яті священномученика Корнилія Сотника, оновлення храму Воскресіння Христового в Єрусалимі та передсвяткування Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього. За старим к...