Іноді на приготування їжі катастрофічно не вистачає часу: треба поспішати на роботу або ж за хвилину повинні прийти гості. У такому випадку в пригоді стануть лайфхаки, які допоможуть приготувати смачну вечерю всього за 15 хвилин, передають Патріоти України.
У кастрюлі
Картоплю почистіть, вимийте та наріжте невеликими кубиками. Помістіть коренеплоди в кастрюлю та залийте водою, щоб рідина ледь їх вкривала. В ідеалі варто заливати гарячою.
Коли вода закипить, додайте до картоплі невеликий шматок вершкового масла та дрібку солі. Зменшіть вогонь, накрийте каструлю кришкою та залиште на 10-15 хвилин.
У мундирі
Ретельно промийте картоплю та складіть в каструлю. Залийте гарячою водою так, щоб рідина повністю її вкривала. Закрийте кришкою, почекайте, поки закипить вода і додайте сіль. Зменшіть вогонь і варіть картоплю ще 15-20 хвилин. Готовність перевіряйте за дпомогою вилки.
У мікрохвильовці
Візьміть корнеплоди, обмочіть їх в олії та наштрикніть на зубочистки, щоб виходили імпровізовані ніжки. На дно глибокої тарілки налийте трохи води та помість туди картоплю. Поставте її в мікрохвильовку, переведену на повну потужність. Почекайте 5 хвилин. Замість того, щоб використовувати зубочистки, картоплю можна просто нарізати та почекати 7-10 хвилин.
У мультиварці
Щоб приготувати картоплю в мультиварці, оберіть режим варіння або "на пару". У посудину додавайте завжди гарячу воду і залишайте картоплю на 10-20 хвилин.
Втрата ваги часто здається складною та нелегкою задачею, але правильний вибір їжі та напоїв може значно спростити цей процес. Дієтологи стверджують, що поєднання певних продуктів допоможе оптимізувати ваші зусилля в боротьбі за струнку фігуру, передают...
Професійні кухарі розкрили секрет, як приготувати ідеальну гречану кашу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Гречка – це традиційна страва практично для кожної української родини. І досвідчені господині мають свої секрети приготування цієї ...