Таким кулінарним секретом користуються всі досвідчені господині, щоб прискорити процес приготування улюбленого овоча.
Цей лайфгак дозволить утричі скоротити тривалість варіння картоплі. Що так важливо, адже на стояння у плити іноді немає часу, бажання чи можливості. Розповідаємо, як за 10 хвилин приготувати смачну картопельку й зекономити купу часу на процесі приготування страви.
Щоб приготувати картоплю у мікрохвильовці за декілька хвилин, наріжте її на кубики чи скибочки, додайте улюблені спеції та сіль за смаком. Потім картоплю треба загорнути в поліетиленовий пакет, який необхідно щільно зав’язати і зробити два проколи для виходу пари. Покладіть картоплю у мікрохвильову піч, увімкніть на повну потужність на 8 хвилин. Цього часу буде цілком достатньо для приготування смачної страви.
Якщо ви хочете приготувати картоплю в мундирі, це також можна зробити в мікрохвильовій печі лише за 5 хвилин. Візьміть бульбу середнього розміру, добре вимийте, покладіть у рукав чи пакет, щільно зав’яжіть, зробіть кілька проколів зубочисткою для виходу пари. Готувати треба близько п’яти хвилин на повній потужності.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...