А ви це знали? Яка кава найшкідливіша - її вживати не варто!

Багато людей не можуть уявити свій день без кави. Напій вживають для того, щоб збадьоритися і мати енергію на виконання різних завдань. Але далеко не кожну каву можна вживати, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, яка кава може бути шкідливою. Її вживати не варто.

Користь кави залежить від того, як вона приготована. І саме вживання нефільтрованої кави, яка заварена просто у чашці, підвищує поганий холестерин в організмі. Якщо ви вживаєте таку каву певний час – можете погано себе почувати, а також буде виникати зайва вага. Мінус такого напою також в тому, що мелена кава залишається у чашці довгий час і просто кисне у воді.

Також не дуже корисними вважаються:

  • кава з френч-пресу
  • еспресо
  • капучино
  • кава по-турецьки

Яку каву варто вживати

Чудовою альтернативою буде фільтр-кава. Вона готується шляхом протікання води через мелену каву на фільтрі. Саме такий напій сприяє нормальній роботі серцево-судинної системи. Це не лише смачно, але й дуже корисно, адже ця кава багата на антиоксиданти.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...