Картопля, яку всі ми звикли їсти майже кожного дня, може бути дуже шкідливою. Все залежить від того, як саме приготованийовоч. Від одного з традиційних варіантів потрібно відмовитись, щоб не наражати свій організм на небезпеку., передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість. яка страва з картоплі найшкідливіша. Варто обрати більш безпечну альтернативу.
Шкода цієї страви у великій кількості олії, яку використовують для приготування. Мова йде про смажену картоплю. Під впливом високих температур олія стає дуже токсичною, тому що в ній утворюються концерогени.
Які наслідки вживання смаженої картоплі
Така страва може спровокувати загострення хвороб печінки, і ви відчуєте різке погіршення самопочуття. Часте вживання цієї їжі може призвести до виникнення зайвої ваги та проблем із шлунком.
Особливо небезпечною є смажена картопля із закладів, тому що там можуть використовувати олію повторно, в цілях економії. Також в ній часто готують абсолютно різноманітну їжу, яку потрібно смажити.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...