А ви це знали? Яка страва з картоплі найшкідливіша - її готують всі!

Картопля, яку всі ми звикли їсти майже кожного дня, може бути дуже шкідливою. Все залежить від того, як саме приготованийовоч. Від одного з традиційних варіантів потрібно відмовитись, щоб не наражати свій організм на небезпеку., передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість. яка страва з картоплі найшкідливіша. Варто обрати більш безпечну альтернативу.

Шкода цієї страви у великій кількості олії, яку використовують для приготування. Мова йде про смажену картоплю. Під впливом високих температур олія стає дуже токсичною, тому що в ній утворюються концерогени.

Які наслідки вживання смаженої картоплі

Така страва може спровокувати загострення хвороб печінки, і ви відчуєте різке погіршення самопочуття. Часте вживання цієї їжі може призвести до виникнення зайвої ваги та проблем із шлунком.

Особливо небезпечною є смажена картопля із закладів, тому що там можуть використовувати олію повторно, в цілях економії. Також в ній часто готують абсолютно різноманітну їжу, яку потрібно смажити.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.