Картопля, яку всі ми звикли їсти майже кожного дня, може бути дуже шкідливою. Все залежить від того, як саме приготованийовоч. Від одного з традиційних варіантів потрібно відмовитись, щоб не наражати свій організм на небезпеку., передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість. яка страва з картоплі найшкідливіша. Варто обрати більш безпечну альтернативу.
Шкода цієї страви у великій кількості олії, яку використовують для приготування. Мова йде про смажену картоплю. Під впливом високих температур олія стає дуже токсичною, тому що в ній утворюються концерогени.
Які наслідки вживання смаженої картоплі
Така страва може спровокувати загострення хвороб печінки, і ви відчуєте різке погіршення самопочуття. Часте вживання цієї їжі може призвести до виникнення зайвої ваги та проблем із шлунком.
Особливо небезпечною є смажена картопля із закладів, тому що там можуть використовувати олію повторно, в цілях економії. Також в ній часто готують абсолютно різноманітну їжу, яку потрібно смажити.
Лимонна вода вже давно стала класикою здорового харчування. Проте існує безліч інших натуральних добавок, які не лише покращують смак води, а й підтримують здоров’я. Кориця, імбир, м’ята, розмарин, меліса або кардамон - кожна з цих спецій і трав має ун...
Здається, у кожного є своя, але однаково тверда думка про модне взуття під назвою крокси: або ви їх обожнюєте і маєте не одну пару, або просто ненавидите, передають Патріоти України. А що кажуть лікарі-ортопеди? Чи корисні крокси для ваших ніг, чи вони...