Головний символ 2022 року – водяний тигр. Це дуже красива тварина, але також вона хижа та небезпечна. Тому потрібно дуже уважно готуватись до святкування, враховуючи всі вподобання звіра, для того, щоб увесь рік з вами біли тільки удача та достаток, зазначають Патріоти України,
За східною легендою між биком та тигром був поєдинок. Перший переміг та посміявся над своїм супротивником. З цього часу найбільшим ворогом тигра є бик. Тому для того, щоб не роздратувати головного звіра 2022 року, не варто готувати м'ясо диких тварин. Найкраще підійдуть благородні, такі як курка, кролик чи свинина
Як приготувати куркуІнгредієнти:
Спосіб приготування:
1. М'ясо промити під проточною холодною водою, обсушити паперовими рушниками/серветками.
2. Підготувати баночку 0.5 л. засипати у неї 1 ч л коріандру та 1 ч л солі, 6-7 шт чорного перцю горошком, 3 лаврові листочки, 2 зубчики часнику. Залити під верх водою.3. Курку всередині змастити соусом. Для цього змішати майонез із сіллю (1 ч л на 1 кг), сумішшю перців і часником.
4. Насадити курку на банку, крила закрити фольгою. Змастити соусом всю тушку.
5. На деко налити воду, щоб жир, який стікатиме в процесі запікання, не горів.
6. Відправити курку в холодну духовку на 1.5 години за температури 180 градусів.7. Через 1.5 години дістати курку і змастити часником, видавленим через прес. Помістити в духовку ще на 30 хвилин.
8. Якщо верхня частина курки вже спеклася, накрити її фольгою, щоб не згоріла скоринка
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...
В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...