А ви це знали? Яке м'ясо не можна готувати на Новий рік 2022, щоб не "розсердити" тигра

Головний символ 2022 року – водяний тигр. Це дуже красива тварина, але також вона хижа та небезпечна. Тому потрібно дуже уважно готуватись до святкування, враховуючи всі вподобання звіра, для того, щоб увесь рік з вами біли тільки удача та достаток, зазначають Патріоти України,

За східною легендою між биком та тигром був поєдинок. Перший переміг та посміявся над своїм супротивником. З цього часу найбільшим ворогом тигра є бик. Тому для того, щоб не роздратувати головного звіра 2022 року, не варто готувати м'ясо диких тварин. Найкраще підійдуть благородні, такі як курка, кролик чи свинина

Як приготувати курку

Інгредієнти:

  • тушка курки – 2 кг
  • часник – 8 зубців
  • майонез – 3-4 ст ложки
  • суміш перців – 0,5 ч л
  • лавровий лист – 3 шт
  • сіль – за смаком (зазвичай 1ч. л. – на 1 кг. м'яса)
  • сіль у банку – 1 ч. л.
  • перець горошком – 5-10 шт.
  • коріандр – 1 ч.л
  • фольга – 30 мм

Спосіб приготування:

1. М'ясо промити під проточною холодною водою, обсушити паперовими рушниками/серветками.

2. Підготувати баночку 0.5 л. засипати у неї 1 ч л коріандру та 1 ч л солі, 6-7 шт чорного перцю горошком, 3 лаврові листочки, 2 зубчики часнику. Залити під верх водою.3. Курку всередині змастити соусом. Для цього змішати майонез із сіллю (1 ч л на 1 кг), сумішшю перців і часником.

4. Насадити курку на банку, крила закрити фольгою. Змастити соусом всю тушку.

5. На деко налити воду, щоб жир, який стікатиме в процесі запікання, не горів.

6. Відправити курку в холодну духовку на 1.5 години за температури 180 градусів.7. Через 1.5 години дістати курку і змастити часником, видавленим через прес. Помістити в духовку ще на 30 хвилин.

8. Якщо верхня частина курки вже спеклася, накрити її фольгою, щоб не згоріла скоринка

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Є секрет! Як приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:09

В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...