Курка вважається дієтичним та не жирним м'ясом. Тому саме цей продукт вживають люди, які слідкують за своїм харчуванням. Але далеко не всі частини тушки можна вживати. передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість про те, які частини курки є шкідливими. Від них краще відмовитись.
Шкірка з курки
Саме цю частину курки можна назвати найшкідливішою. В ній дуже багато жиру та холестерину, що негативно впливає на організм. І, до того ж, будь-які корисні компоненти тут відсутні.
Також, саме на шкірці збираються залишки усіх речовин, якими обробляють тушку, щоб вона довше зберігала гарний вигляд. І багато з них просто не можна вимити повністю. Наприклад, хлор.
Крила
Крила теж не можна назвати корисними. В них дуже мало м'яса – лише шкірка та кістки. А для того, щоб приготувати таку частину тушки, найчастіше використовують багато олії та різноманітних спецій, гострих соусів. Все це сприяє тому, що ваш організм починає швидше старіти.
Внутрішні органи
Якщо курка хворіла, або у неї потрапляли різні паразити – в першу чергу це впливає на внутрішні органи. Особливо тоді, коли курку годували різноманітними хімікатами. Дуже багато шкідливих компонентів збирається в легенях, і термічна обробка не може їх знищити.
Довгий час вважалося, що щоденний душ може шкодити шкірі – змивати природні захисні олії, порушувати мікробіом і провокувати сухість, тріщини чи навіть загострення екземи й псоріазу. Проте нещодавнє дослідження британських вчених кидає виклик цим уявле...
Харчування відіграє ключову роль не лише у фізичному здоров’ї, а й у стані нашого мозку. Наукові дослідження показують, що певні продукти можуть підвищувати ризик розвитку хвороби Альцгеймера та погіршувати когнітивні функції, передають Патріоти Україн...