Бульйон – ідеальна гаряча страва, яка зігріє в прохолодну осінню погоду і додасть сил. Саме те що треба в період авітамінозу, передають Патріоти України.
Спеціалісти в ukr.halal розповіли про кожен вид м'яса, який підходить для бульйону, на своїй сторінці в Instagram.
Для бульйону найкраще обирати шматочки м'якоті або м'яса на кістці, багаті сполучною тканиною. Воно під час тривалого варіння виділяє найбільше екстрактивних речовин, і, відповідно, бульйон з нього виходить смачним, ароматним і наваристим.Яке м'ясо обрати для бульйону залежно від виду
Спеції, які найкраще підходять до бульйону
Класичними є цибуля, морква, сельдерей. Також ідеально підійдуть: цибуля порей, пастернак, лавровий лист, ріпа.
Рецепт ідеального овочевого бульйону від фудблогерки oksana_kretsul опубліковано на сторінці вInstagram.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
З віком, дивлячись в дзеркало, ми помічаємо, що наші очі стали більш втомленими і сумними. Брови і верхні повіки опускаються, зовнішні куточки очей опускаються, з’являються дрібні зморшки, а також припухлості. Японська техніка омолодження шкіри навколо...
У холодну пору року водію доводиться зіштовхуватись з різними неприємностями, які суттєво відбирають дорогоцінний час вранці перед виїздом. Потрібно прогріти авто, змести сніг, розтопити обмерзле лобове скло, передають Патріоти України. І, сідаючи в ма...