
Бульйон – ідеальна гаряча страва, яка зігріє в прохолодну осінню погоду і додасть сил. Саме те що треба в період авітамінозу, передають Патріоти України.
Спеціалісти в ukr.halal розповіли про кожен вид м'яса, який підходить для бульйону, на своїй сторінці в Instagram.
Для бульйону найкраще обирати шматочки м'якоті або м'яса на кістці, багаті сполучною тканиною. Воно під час тривалого варіння виділяє найбільше екстрактивних речовин, і, відповідно, бульйон з нього виходить смачним, ароматним і наваристим.Яке м'ясо обрати для бульйону залежно від виду
Спеції, які найкраще підходять до бульйону
Класичними є цибуля, морква, сельдерей. Також ідеально підійдуть: цибуля порей, пастернак, лавровий лист, ріпа.
Рецепт ідеального овочевого бульйону від фудблогерки oksana_kretsul опубліковано на сторінці вInstagram.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Серце - один із найважливіших органів нашого організму, і його здоров’я напряму залежить від того, що ми їмо щодня. Правильний раціон може знизити ризик серцево-судинних захворювань і підтримати нормальний рівень холестерину та артеріального тиску, пер...
У деяких випадках нагар та застарілий жир дуже полюбляють делікатні поверхні сковорідок, передають Патріоти України. Як відмити сковороду від жиру — універсальні способи. Не поспішайте брати до рук засоби побутової хімії. Деякі засоби лінійки «антижир»...