Бульйон – ідеальна гаряча страва, яка зігріє в прохолодну осінню погоду і додасть сил. Саме те що треба в період авітамінозу, передають Патріоти України.
Спеціалісти в ukr.halal розповіли про кожен вид м'яса, який підходить для бульйону, на своїй сторінці в Instagram.
Для бульйону найкраще обирати шматочки м'якоті або м'яса на кістці, багаті сполучною тканиною. Воно під час тривалого варіння виділяє найбільше екстрактивних речовин, і, відповідно, бульйон з нього виходить смачним, ароматним і наваристим.Яке м'ясо обрати для бульйону залежно від виду
Спеції, які найкраще підходять до бульйону
Класичними є цибуля, морква, сельдерей. Також ідеально підійдуть: цибуля порей, пастернак, лавровий лист, ріпа.
Рецепт ідеального овочевого бульйону від фудблогерки oksana_kretsul опубліковано на сторінці вInstagram.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...
Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...