
З усіх ягід малина найбільше ризикує втратити форму під час варіння варення. Однак є кілька хитрощів, які допоможуть цього уникнути, передають Патріоти України.
Не промивати водою
Хоча багатьом варіння ягід здається немислимим без попереднього промивання їх водою, насправді це не завжди потрібно. Наприклад, якщо малина вирощена на власній дачі, то цей етап можна пропустити. Річ у тім, що через миття ягоди малини розвалюються, так як занадто активно вбирають рідину.
Правильні пропорції цукру
Варення вийде ідеальним, якщо готувати його в пропорції один до одного, тобто на кілограм ягід використовувати кілограм цукру. Перед варінням чисту і суху малину потрібно засипати цукром і залишити на ніч.
Особлива технологія готування
Перший спосіб
Якщо варити малинове варення традиційним способом, то можна попрощатися з красивою формою ягід. Тому найкраще довести малину до кипіння і вимкнути вогонь. Процедуру повторити тричі і розлити варення по стерилізованих банках.
Другий спосіб
Особистісні тести на основі оптичних ілюзій не лише розважають, а й допомагають краще пізнати себе. За допомогою таких зображень можна дізнатися, як саме працює наша свідомість і що приховується у підсвідомих реакціях. Те, що ми бачимо першим, залежить...
Наша психіка - це величезний резервуар, де протягом усього життя накопичуються досвід, спогади, емоції та переживання. Часто ми недооцінюємо обсяг цього внутрішнього світу й не підозрюємо, який саме відбиток залишають на нашій особистості навіть, здава...