А ви це знали? Які макарони найшкідливіші - в жодному разі їх не вживайте

Макарони дуже швидко варяться, вони чудово поєднуються з різним м'ясом та рибою. Тому якщо часу на приготування їжі обмаль – такий продукт дуже виручає. Але далеко не всі макарони їсти можна, передають Патріоти України.

Про те, які макарони їсти не можна і чому розповіло видання Quora. Це буде дуже шкідливо для вашого організму.

Найшкідливішими є макарони швидкого приготування. Вся справа у тому, як саме виготовляється продукт. Тісто нарізають на тонкі смужки. Потім їх готують на пару, обсмажують, формують і розфасовують в окремі блоки. Така їжа має дуже багато калорій та жиру. Тому часте вживання може призвести до виникнення зайвої ваги.

У 100 грамах локшини міститься:

  • 480 калорій
  • 22 грами жиру
  • 6 грамів солі
  • всього 10 грамів білка

При цьому, вміст харчових волокон, вітамінів і мінералів практично дорівнює нулю. Також, такі макарони мають дуже багато солі, тому часте вживання може викликати серйозні проблеми зі здоров'ям.

Дуже смачно! Ледачі хачапурі з лаваша всього за 15 хвилин

четвер, 9 травень 2024, 11:07

Ліниві хачапурі з лавашу з начинкою з кислого сиру і твердого сиру – страва дуже оригінальна, яку можна як подати на сніданок, так і як закуску до келиха червоного вина. Готуються дуже легко, швидко (всього за 15 хвилин), а виходять надзвичайно смачним...

Секрет досвідчених господинь! Як приготувати смачні і пишні сирники, які не вбирають олію

четвер, 9 травень 2024, 10:15

Головний секрет смачних сирників – мінімум борошна і більше сиру. Так сирники не вбиратимуть багато олії під час смаження, не пригорятимуть, виходять пишними і збережуть виражений смак. Кухар розкрив ще кілька секретів смачних сирників: замість цілого ...