Ми всі мріємо про приготування вишуканих домашніх страв, однак реальність часто змушує нас вибирати заморожену їжу, яку достатньо розігріти в мікрохвильовій печі, не витрачаючи час на приготування. Хоча це швидко та зручно, проте нерівномірне розігрівання страви може призвести до небезпечних наслідків для здоров’я передають Патріоти України.
Зокрема, розігрів в мікрохвильовій печі може залишити на поверхні їжі бактерії, які можуть викликати проблеми зі здоров'ям. Про це розповіли в Eat This, Not That.
Нерівномірний розігрів їжі — це проблема, яка впливає не лише на смакові властивості страви, оскільки таке приготування не завжди ефективно знищує бактерії. Крім того, мікрохвильовка може не впоратись із нагрівом замороженої їжі, оскільки у цьому можуть заважати кристали льоду, що містяться у їжі.
Щоб уникнути цих проблем, розміщуйте їжу рівномірно та регулярно перемішуйте їжу. Перевертайте продукти під час приготування та розігрівайте їжу в мікрохвильовій печі до 74°C по всій її поверхні. Крім того, дайте страві відстоятися після розігріву, оскільки вона може продовжувати готуватися. Це допоможе запобігти появі холодних зон та забезпечить безпеку під час споживання.
Християни східногообряду 7 липня за новим стилем вшановують преподобного Фому з Малеї та мучеників Перегріна, Євангела і Лукіана. За старим стилем сьогодні відзначали церковне свято Різдво Іоанна Предтечі та язичницьке Івана Купала. Свято Купала украї...
У спеку огірки - обов’язковий гість у холодильнику. Але мало хто знає, що більшість із нас зберігає їх неправильно, і саме тому вони стають м’якими, слизькими й швидко псуються, передають Патріоти України. Експертка з HelloFresh Мімі Морлі попереджає: ...