
Професійні кухарі не рекомендують користуватися алюмінієвою фольгою під час запікання деяких страв у духовці, і ось чому, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Фольга – це незамінний помічник у приготуванні страв для кожної господині. Її часто використовують для запікання м’яса, риби та різноманітних овочів. Ресурс Pixelinform повідомляє, які продукти не слід запікати у алюмінієвій фользі, і ось чому.
Які продукти не можна запікати в алюмінієвій фользі: поради кухарів
- Картопля. Овоч містить багато соку, тому під час запікання у фользі може стати водянистим. І замість апетитної картопельки із хрумкою скориночкою можна отримати варену страву. Щоб приготувати в духовці рум’яну картоплю з хрумкою золотавою скоринкою, її краще запікати без фольги.
- Помідори. Професійні кухарі не радять запікати м’ясо, рибу та інші овочі з помідорами у фользі. Овоч містить кислоти, які, вступаючи в реакцію з алюмінієм, надаватимуть стравам металевого присмаку.
- Капуста. Якщо запекти білокачанну капусту в алюмінієвій фользі, вона втратить свій смак та вигляд, перетворившись на овочеве пюре. Капуста також виділяє багато соку, тому в фользі вона буде варитися і ще набуде металевого присмаку.
- Страви зі спеціями. Паприка, куркума та гострий перець під дією високих температур змінюють свої властивості, що може негативно вплинути на смак страви, яка готується в алюмінієвій фользі.
Готові до швидкої розваги? Пройдіть психологічний тест і дізнайтеся більше про свою особистість. Вам потрібно лише відповісти на одне запитання: яка сім’я не справжня, передають Патріоти України. Цей тест допомагає розкрити приховані риси та емоції. По...
Оброблення винограду суттєво полегшить роботу протягом усього сезону, а також знизить ризики того, що врожай постраждає від грибків чи шкідників, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Перед настанням холодів виноградні кущі потрібно підживити...