Сковорода з антипригарним покриттям використовується для приготування делікатних продуктів. Найчастіше виставляється середній або слабкий вогонь. А є такі продуки, які взагалі не можна готувати на антипригарній сковороді, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Завдяки сковороді з антипригарним покриттям можна просто приготувати ті страви, які часто підгорають на інших поверхнях. Зокрема, такий посуд обов'язково використовується для деяких продуктів.
Омлети або яєчню краще готувати саме на такій сковороді, адже ці страви точно не підгорять і не прилипнуть до поверхні. Жодна кількість масла не допоможе іншим видам сковорідок конкурувати з антипригарним покриттям.
Щоб ці страви ідеально приготувалися, їх потрібно швидко перевернути під час смаження. Саме сковорода з антипригарним покриттям вам у цьому допоможе. На цій поверхні лопатка з легкістю підхопить тісто, і млинці не розриватимуться під час перевертання.
Рибу з ніжною текстурою потрібно готувати лише на сковорідці з антипригарним покриттям, адже вона не прилипатиме на не розвалюватиметься під час смаження. Лосось чи тунець також бажано готувати на антипригарному покритті, хоча вони більш м'ясисті, тому можна використовувати нержавійну сталь чи чавун.
Сир часто прилипає до гарячої поверхні, тому бутерброди з цим продуктом або кесадильї краще готувати саме на антипригарному покритті. Тоді жоден шматочок смачної страви не буде пошкоджений.
Щоб підсмажити горіхи, також можна використовувати сковороду з антипригарним покриттям. На такій поверхні їх легко перемішувати, тому можна швидше досягти рівномірного приготування (особливо порівнюючи з духовкою).
Сковорода з антипригарним покриттям не витримує високих температур (за винятком деяких сучасних моделей), а тому її не використовують для приготування таких продуктів:
Також варто зазначити, що більшість сковорід з антипригарним покриттям не можна використовувати в духовці. Вони не витримують високих температур. Щоб дізнатися, чи можна ваш посуд ставити до духовки, варто звернути увагу на інформацію від виробника.
Підживлення розсади на весні є важливим кроком для забезпечення здорового росту рослин і отримання багатого врожаю. Ось кілька порад, як правильно підживити розсаду, передають Патріоти України. Підживлення розсади на весні – це баланс між забезпеченням...
Нове дослідження, проведене Університетською клінікою Тюбінгена спільно з Німецьким центром досліджень діабету (DZD) та Інститутом імені Гельмгольца в Мюнхені, проливає світло на роль мозку в розвитку ожиріння, передають Патріоти України. Вчені встанов...