А ви це знали? Які речі заборонено дарувати на Новий рік - несуть бідність та хвороби

Новий Рік - це час веселих гулянь, пишних застіль та, звичайно ж, приємних подарунків. Однак слід пам'ятати, що в народній традиції деякі речі несуть бідність, сварки та хвороби, тому дарувати їх у жодному разі не можна, зазначають Патріоти України.

Ножі, виделки, ножиці, бритва

Всі гострі предмети, якими можна поранитися, несуть енергетику невдач, сварок та руйнування стосунків. Навіть дуже гарні ножі, дорогі столові прилади, якісну бритву кожна людина має купити сам. З давніх часів вважається, що колючі і ріжучі предмети, якщо вони були подаровані як подарунок, стають причиною неприємностей і бід.

Дзеркало

Цей предмет з давніх-давен вважався порталом в інший світ, тому дарувати дзеркало не варто навіть у комплекті з косметикою. Якщо подарунок вже куплений, то разом із ним слід подарувати скляну ємність зі святою водою.

Домашні тапочки, рукавички та спідня білизна

Ці речі можуть залучити до життя людини, якій вони подаровані, проблеми зі здоров'ям та невдачі в особистому житті.

Рушник

Традиційно рушники відносять до обрядових предметів на похорон, тому дарувати їх близьким та знайомим на Новий рік вкрай небажано.

Алкоголь

Усі спиртні напої, включно з шампанським, не можна дарувати на Новий рік. Вважається, що такий подарунок веде до сварок та розриву стосунків між людьми.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...