А ви це знали? Які три функції треба вимкнути на смартфоні, щоб зберегти заряд батареї

Якщо смартфон швидко розряджається, це може бути пов'язане як зі зносом акумулятора, так і з функціями гаджета, які призводять до цього. Заряд батареї швидко з'їдають три функції - їх краще вимкнути, щоб довше користуватися пристроєм, передають Патріоти України.

Телефон може повільно заряджатися та швидко розряджатися, якщо користувач забуває закрити вкладки, що витрачають заряд. Також на роботу смартфона впливають три сервіси.

Енергоємним є "Сканер оновлень". Коли ця функція увімкнена, девайс активно сканує простір у радіусі 30 м і робить спроби підключитися до іншого пристрою. У багатьох таке налаштування увімкнено автоматично. Його можна легко вимкнути, вибравши в меню пункт Google, потім - "Пристрій та обмін даними" та "Пристрої".

Батарея смартфона швидко розряджатиметься через роботу вбудованого захисту від шкідливого програмного забезпечення. Google Play Захист кілька разів на день включає автоматичну перевірку. У цьому немає сенсу, тому що на сучасних мобільних телефонах за замовчуванням встановлений антивірус. Функцію можна знайти в "Налаштуваннях" - у розділі "Стан захисту". Для відключення достатньо прибрати галочки з пунктів "Сканування програм за допомогою Google Play" та "Допомогти покращити захист".

Автоматичне оновлення програм у фоновому режимі – третя функція, яка "з'їдає" заряд батареї на смартфоні. Вона є як у системах iOS на iPhone, так і у гаджетах, які працюють в системі Android.

У iPhone вона так і називається - "Фонове оновлення програми". Цей параметр можна вимкнути в основних параметрах. В Android-смартфонах подібна ситуація: потрібно зайти в "Налаштування", вибрати розділ "Мережа та Інтернет" та "Економія трафіку"

Перевірте список! Люди з цими іменами проживуть довше своїх однолітків

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:53

Власники цих імен можуть дожити до ста років. За словами астрологів, їх носії часто входять до числа довгожителів, передають Патріоти України. Марк, Максим та Матвій — чоловіки з цими іменами народжуються під заступництвом Меркурія. Зірки обіцяють їм д...

Дізнайтесь про себе більше! Яка рука видає ризикових людей, а яка - перфекціоністів

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:13

Руки можуть розповісти чимало цікавої інформації про свого власника, тому догляд за ними є просто вкрай необхідним протягом усіх чотирьох сезонів року. Вони слугують своєрідним показником стану здоров'я, краси та навіть рис характеру. Так, саме про ост...