А ви це знали? Які тварини приносять у дім удачу і гроші

Вибираючи домашнього улюбленця, люди прагнуть знайти тварину, яка підійшла б їм за характером і темпераментом. Однак варто приділити увагу не тільки сумісності, а й енергетиці вихованця, адже деякі тварини приносять в дім достаток і удачу, передають Патріоти України.

Якщо ви вирішили завести домашнього улюбленця, то до справи потрібно підійти відповідально, особливо якщо у вас мало досвіду в утриманні тварин. Намагайтеся не тільки звертати увагу на те, який вихованець підходить вам, але і правильно оцінювати свої сили. Навряд чи вам підійде, наприклад, собака, якщо вас постійно немає вдома: в такому випадку вам варто вибрати тварину, яка вимагає менше уваги. Також при виборі не завадить ознайомитися зі списком тварин, які можуть притягнути в ваш будинок удачу і гроші.

Коти

Про котів недарма ходить безліч легенд і прикмет. Незважаючи на те, що вони, здавалося б, дуже незалежні і самостійні, представники сімейства котячих можуть принести в будь-який будинок багато радості. Якщо ви проявите себе як хороший господар і будете дбайливо поводитися з домашнім вихованцем, кішка обов’язково відплатить вам тією ж монетою. Якщо, влаштувавшись на ваших колінах або поряд з вами, чарівний вихованець замуркотав, це значить, що вам дякують за турботу і на знак вдячності зазивають в ваш будинок удачу і матеріальне благополуччя. Головне – постарайтеся спочатку вибрати тварину з таким характером, який підійшов би вам.

Гризуни

Існує повір’я про те, що миша ніколи не зможе жити в будинку, де не водяться гроші. А навіть якщо її в такий будинок принесли, то вже незабаром у його мешканців покращиться матеріальне становище. Втім, не варто покладати всі надії тільки на мишей: практично всі гризуни притягують в будинок достаток. Щури, хом’ячки, дегу – досить плодовиті тварини, і їх «продуктивність» нерідко перекидається і на господарів, тільки у фінансовій сфері. Якщо у вас вдома з’явився гризун, значить, незабаром чекайте приросту грошей і везіння. Не забудьте в такому випадку подякувати чарівній тваринці чимось смачним і корисним.

Собаки

Прийнято вважати, що собак утримувати важко: вони люблять псувати меблі, а ще потрібно постійно витрачатися на щеплення і корисні корми. Зрозуміло, собака відноситься до одних з найбільш витратних тварин, проте варто подумати і про те, що ви отримаєте натомість. Жодне інше тварина в світі не славиться такою відданістю, як собака. Ваш домашній улюбленець буде любити вас і постійно бажати вам добра. А коли хтось чогось дуже сильно і щиро бажає, то його бажання обов’язково матеріалізуються, навіть якщо бажаючий – це просто пес. Так що якщо ви любите собак і не боїтеся труднощів, вам варто вибрати собі підходящого вірного друга, який принесе в ваш будинок успіх, удачу і гроші.

Черепахи

Напевно ви чули повір’я про те, що черепахи приносять удачу і матеріальне благополуччя своїм власникам. Правда, роблять вони це іноді так само неспішно, як і пересуваються, тому спочатку ви можете не помітити ніяких змін. Однак факт залишається фактом: присутність цих вихованців у вашому будинку не тільки позитивно позначиться на його енергетицы, але і принесе удачу. Ця тварина вважається справжнім талісманом свого власника. Люди, які спостерігають за черепахами, покращують свої розумові здібності, що в свою чергу позитивно позначається на рішеннях, які вони приймають. А значить, незабаром в ваш будинок прийде удача і матеріальне благополуччя.


До вибору домашнього улюбленця потрібно підходити відповідально і заздалегідь все обміркувати. Якщо ви не зможете надати улюбленцю належний догляд, то ваше життя не покращиться: навпаки, погане поводження з вихованцем негативно позначиться на вашій кармі. Пам’ятайте, що тварини впливають на наше життя, і це не просто слова. Якщо ви підійдете до вибору вихованця з розумом і зможете забезпечити йому хороші умови для існування, то у відповідь він принесе у ваше життя не тільки приємні емоції, а й удачу.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...