А ви це знали? Якою стороною кладуть м’ясо на сковороду досвідчені кулінари

Професіонали та просто досвідчені кулінари знають, що правильно посмажити м’ясо можна за дотримання кількох правил. Сюди відноситься розморожування, маринад та інша обробка, але є один секрет, який відомий лише одиницям – якою стороною класти м’ясо на сковороду, передають Патріоти України.

Секрети смаженого м’яса

Як відомо, продукт має бути вчасно розморожений. М’ясо з льодом на сковороді швидше тушкуватиметься або звариться, але не посмажиться. Спеції та соуси можуть бути які завгодно – на що вистачить фантазії та смаку, але не в них справа.

Правильна сторона м’яса

Здається, що тут немає важливих нюансів, але це не так. Професіонали рекомендують спочатку обсмажувати той бік, де знаходиться більше жиру. Секрет у тому, що, витоплюючись, жир дозволить підсмажити стейк, як то кажуть, у власному соку.

Це вже буде зовсім інший смак, відмінний від того, який вийде при смаженні м’яса на олії. До речі, що стосується самої олії, то її взагалі не рекомендується використовувати, якщо потрібно смажити свинину чи баранину. Ці продукти містять потрібну кількість власного жиру, якого вистачить, щоб приготувати продукт.

Під силу всім! Вчені назвали фактор, який може знизити ризик смерті у хворих на рак

четвер, 23 січень 2025, 11:28

Сильні м’язи та хороша фізична підготовка можуть майже вдвічі зменшити ризик смерті у разі захворювання на рак. Таких висновків дійшли вчені у дослідженні, опублікованому в науковому журналі British Journal of Sports Medicine, пише The Guardian, переда...

Народні прикмети на 23 січня. Українці спрадавна знали, що Агафій-напівхлібник любить добрі справи та пиріг з куркою

четвер, 23 січень 2025, 7:05

Православна церква України 23 січня за новим стилем вшановує єпископа Климента Анкірського і мучеників Агафангела, Самана і Павлина Милостивого. За старим стилем 23 січня вшановували пам'ять богослова Григорія, єпископа Ніського. . У це свято селяни ...