Професіонали та просто досвідчені кулінари знають, що правильно посмажити м’ясо можна за дотримання кількох правил. Сюди відноситься розморожування, маринад та інша обробка, але є один секрет, який відомий лише одиницям – якою стороною класти м’ясо на сковороду, передають Патріоти України.
Як відомо, продукт має бути вчасно розморожений. М’ясо з льодом на сковороді швидше тушкуватиметься або звариться, але не посмажиться. Спеції та соуси можуть бути які завгодно – на що вистачить фантазії та смаку, але не в них справа.
Здається, що тут немає важливих нюансів, але це не так. Професіонали рекомендують спочатку обсмажувати той бік, де знаходиться більше жиру. Секрет у тому, що, витоплюючись, жир дозволить підсмажити стейк, як то кажуть, у власному соку.
Це вже буде зовсім інший смак, відмінний від того, який вийде при смаженні м’яса на олії. До речі, що стосується самої олії, то її взагалі не рекомендується використовувати, якщо потрібно смажити свинину чи баранину. Ці продукти містять потрібну кількість власного жиру, якого вистачить, щоб приготувати продукт.
Швидкість розщеплення алкоголю у чоловіків і жінок суттєво різниться. У чоловіків алкоголь виводиться з організму швидше через особливості фізіології, тоді як у жінок цей процес триває довше, передають Патріоти України. Детальніше розповідає 24 Канал з...
Гриби володіють антибактеріальною функцію, а також сприяють зміцненню імунної системи. Також, гриби є джерелом таких вітамінів: D, B 12, калій, селен, які важливі для нормального функціонування нашого організму. Про користь зелені нам теж відомо. Тому ...