Звичайна біла капуста вважається дуже корисною та поживною, тому вона є в складі абсолютно різноманітних страв. Але варто пам'ятати, що овоч має одну частину, яку потрібно обов'язково зрізати і викинути. Їсти її дуже шкідливо, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, що саме в капусті потрібно викинути. Багато людей часто про це забувають.
Ця частина капусти дуже хрумка, тому її люблять діти. Мова йде про качан. Саме в ньому зберігаються усі нітрати, важкі метали і фосфати, які надходять з грунту. Для організму це дуже шкідливо.
Особливо небезпечною є та капуста, яку ви купили на ринку або в магазині, адже походження такого продукту невідоме. Тому найкраще їсти домашню, вирощену власноруч. Найбільша концентрація шкідливих елементів в качані саме взимку та восени. А якщо ви не можете відмовити собі у задоволенні похрумтіти качаном – найкраще робити це весною.
В чому користь капусти
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...