Звичайна біла капуста вважається дуже корисною та поживною, тому вона є в складі абсолютно різноманітних страв. Але варто пам'ятати, що овоч має одну частину, яку потрібно обов'язково зрізати і викинути. Їсти її дуже шкідливо, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, що саме в капусті потрібно викинути. Багато людей часто про це забувають.
Ця частина капусти дуже хрумка, тому її люблять діти. Мова йде про качан. Саме в ньому зберігаються усі нітрати, важкі метали і фосфати, які надходять з грунту. Для організму це дуже шкідливо.
Особливо небезпечною є та капуста, яку ви купили на ринку або в магазині, адже походження такого продукту невідоме. Тому найкраще їсти домашню, вирощену власноруч. Найбільша концентрація шкідливих елементів в качані саме взимку та восени. А якщо ви не можете відмовити собі у задоволенні похрумтіти качаном – найкраще робити це весною.
В чому користь капусти
Нові дослідження доводять: швидка 15-хвилинна прогулянка щодня може значно знизити ризик смерті, особливо від серцево-судинних хвороб. Вчені з США проаналізували дані понад 79 тисяч дорослих і дійшли висновку, що темп важливіший за кількість кроків, пе...
Кліщі стають все більшою загрозою для домашніх тварин, особливо собак. Ці паразити люблять ховатися у вологих, затінених куточках садів - серед довгої трави, густих кущів, старого листя та заростей. Рослини, як ожина, папороть, плющ, верес, рододендрон...