А ви це знали? Який інгредієнт потрібно додати в тушковану капусту, щоб вона не вийшла кислою

Тушкована капуста - це чудовий гарнір для будь-якої страви. Готується вона легко. Головне, обрати правильний качан і знати, з якими інгредієнтами поєднувати капусту. Іноді господині скаржаться на те, що тушкована капуста виходить із кислинкою. Ми розповімо, як позбутися від цієї проблеми, зазначають Патріоти України.

Деякі використовують для тушкування квашену капусту упереміш зі свіжою. Однак, не слід забувати, що в такому випадку квашену капусту потрібно промити водою перед тим, як класти її в сковороду. Інакше смак страви можна зіпсувати. Однак, якщо ви вже додали кислу капусту, то позбавитися кислого присмаку можна за допомогою додавання цукру.

Перед тим, як тушкувати капусту, потрібно на середньому вогні розтопити шматочок вершкового масла, і додати до нього трохи рослинної олії. Промита квашена капуста разом із свіжою капустою та тертою морквою викладається на сковороду і готується на повільному вогні близько години. Приправи, сіль та томатну пасту можна додавати за смаком.Щоб тушкована капуста вийшла більш пікантною, до неї можна додати 1 ст. ложку борошна. Борошно обсмажується попередньо в окремій сковорідці, а потім додається до сковороди з капустою.

Часник посилює смакові якості всіх продуктів і зробить страву ароматнішою. Попередньо дрібно порубайте кілька зубчиків часнику гострим ножем і додайте його до капусти за 1-2 хвилини до вимкнення плити. Можна також використовувати як альтернативу сушений часник.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...