Тушкована капуста - це чудовий гарнір для будь-якої страви. Готується вона легко. Головне, обрати правильний качан і знати, з якими інгредієнтами поєднувати капусту. Іноді господині скаржаться на те, що тушкована капуста виходить із кислинкою. Ми розповімо, як позбутися від цієї проблеми, зазначають Патріоти України.
Деякі використовують для тушкування квашену капусту упереміш зі свіжою. Однак, не слід забувати, що в такому випадку квашену капусту потрібно промити водою перед тим, як класти її в сковороду. Інакше смак страви можна зіпсувати. Однак, якщо ви вже додали кислу капусту, то позбавитися кислого присмаку можна за допомогою додавання цукру.
Перед тим, як тушкувати капусту, потрібно на середньому вогні розтопити шматочок вершкового масла, і додати до нього трохи рослинної олії. Промита квашена капуста разом із свіжою капустою та тертою морквою викладається на сковороду і готується на повільному вогні близько години. Приправи, сіль та томатну пасту можна додавати за смаком.Щоб тушкована капуста вийшла більш пікантною, до неї можна додати 1 ст. ложку борошна. Борошно обсмажується попередньо в окремій сковорідці, а потім додається до сковороди з капустою.
Часник посилює смакові якості всіх продуктів і зробить страву ароматнішою. Попередньо дрібно порубайте кілька зубчиків часнику гострим ножем і додайте його до капусти за 1-2 хвилини до вимкнення плити. Можна також використовувати як альтернативу сушений часник.
На перший погляд здається, що перед вами - звичайний гірський схил. Але уважніше придивіться: на цьому фото заховався сніжний барс, що крадеться до своєї здобичі, передають Патріоти України. Завдяки своїй плямистій сірій шерсті з білим животом, "привид...
Плануєте варити варення? Оберіть правильний посуд - інакше замість корисної солодкої смакоти отримаєте отруйну суміш, передають Патріоти України. . Під час варіння фруктів виділяється кислота, яка вступає в реакцію з алюмінієм. У результаті утворюютьс...