Часто буває, що розсіл, в якому консервуються овочі, з часом стає дуже мутним або ж зовсім змінює колір. Насправді, такого не повинно бути. І причиною цього є інгредієнти, які ви використовуєте для закруток, передають Патріоти України.
Тому редакція FoodOboz розповість, що в жодному разі не можна класти у консервацію, щоб розсіл був прозорим. Зокрема, в огірки.
Окрім інгредієнтів, консервацію може зіпсувати погана стерилізація або неякісні кришки. Зазвичай при відкритті закруток утворюється їдкий специфічний запах. На жаль, це може говорити про появу грибка у продукті, тому його потрібно негайно викинути.
Але є й інша причина помутніння розсолу – молодий часник. Саме він сприяє тому, що розсіл стає каламутним. Краще обирати минулорічний часник, який вже вилежався.
Якщо у вас вийшли смачні консервовані огірки влітку, в зимовий період з них можна приготувати смачний соус тартар для новорічного салату. Ідея приготування соусу опублікована на сторінці фудблогерки з ніком foodfitmari в Instagram
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Огірки потерти на дрібній терці.
2. Кріп дрібно порізати.
3. Часник вичавити і вимішати всі інгредієнти.
4. Залишити в холодильнику на 1 годину.
Чистота в домі — це не тільки питання естетики, а й запорука здоров’я. Особливо важливо підтримувати гігієну підлоги, адже саме вона найбільше контактує з пилом, брудом і мікроорганізмами. На ринку представлений широкий вибір засобів для чищення поверх...
Редиска є однією з найперших овочевих культур, яка з'являється на наших столах навесні. Її швидке дозрівання, хрустка текстура та приємний смак роблять її незамінною в раціоні багатьох людей. Особливо цінуються ранні сорти редиски, які дозволяють отрим...