Часто буває, що розсіл, в якому консервуються овочі, з часом стає дуже мутним або ж зовсім змінює колір. Насправді, такого не повинно бути. І причиною цього є інгредієнти, які ви використовуєте для закруток, передають Патріоти України.
Тому редакція FoodOboz розповість, що в жодному разі не можна класти у консервацію, щоб розсіл був прозорим. Зокрема, в огірки.
Окрім інгредієнтів, консервацію може зіпсувати погана стерилізація або неякісні кришки. Зазвичай при відкритті закруток утворюється їдкий специфічний запах. На жаль, це може говорити про появу грибка у продукті, тому його потрібно негайно викинути.
Але є й інша причина помутніння розсолу – молодий часник. Саме він сприяє тому, що розсіл стає каламутним. Краще обирати минулорічний часник, який вже вилежався.
Якщо у вас вийшли смачні консервовані огірки влітку, в зимовий період з них можна приготувати смачний соус тартар для новорічного салату. Ідея приготування соусу опублікована на сторінці фудблогерки з ніком foodfitmari в Instagram
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Огірки потерти на дрібній терці.
2. Кріп дрібно порізати.
3. Часник вичавити і вимішати всі інгредієнти.
4. Залишити в холодильнику на 1 годину.
Медики застерігають: деякі продукти харчування можуть негативно впливати на роботу мозку та спричиняти погіршення пам’яті. Часте вживання шкідливої їжі уповільнює когнітивні процеси, знижує концентрацію та підвищує ризик розвитку деменції у старшому ві...
Готові дізнатися про себе щось нове? Оберіть той спосіб, яким ви найчастіше тримаєте горнятко. Ваш вибір може розкрити риси характеру, про які ви навіть не здогадувалися, передають Патріоти України. . 1. Тримаєте за ручку, другою рукою обіймаєте чашку...