А ви це знали? Який секретний інгредієнт зробить дієтичні курячі котлети соковитими та ніжними

Котлети з курячого м'яса самі по собі ніжніші, ніж з іншого сорту м'яса. Однак іноді вони виходять сухими. Щоб дієтичні котлети були не просто корисними, але й ще соковитими та ніжними, потрібно знати, які інгредієнти зроблять їх такими, передають Патріоти України.

Досвідчені кулінари поділилися секретами приготування ідеального фаршу для курячих котлет. Перший секретний інгредієнт, який зробить котлети соковитими – це кисломолочний сир. Для приготування котлет візьміть на 2 курячі грудки 200 г сиру. Також додайте цибулю, яйце і все добре перемішайте. Курячі котлети з сиром вийдуть соковитими та дуже ніжними.

Якщо ви хочете приготувати котлети без яєць, то їх у рецепті можна замінити на плавлений сир. На ті ж 2 курячі грудки потрібно 1 плавлений сирок, пару шматочків хліба, вимоченого в молоці, і цибуля. Плавлений сир потрібно буде натерти на тертці та додати його до фаршу.

Ви здивуєтеся, але куряче філе ідеально поєднується з яблуками. На 2 курячих філе потрібно одне середнє яблуко, яке потрібно буде пропустити через м'ясорубку разом з м'ясом, після чого залишиться замішати фарш і сформувати котлети. Замість яблук можна натерти у фарш кабачок чи картоплю. Овочі додадуть готовим котлетам соковитості.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...