Котлети з курячого м'яса самі по собі ніжніші, ніж з іншого сорту м'яса. Однак іноді вони виходять сухими. Щоб дієтичні котлети були не просто корисними, але й ще соковитими та ніжними, потрібно знати, які інгредієнти зроблять їх такими, передають Патріоти України.
Досвідчені кулінари поділилися секретами приготування ідеального фаршу для курячих котлет. Перший секретний інгредієнт, який зробить котлети соковитими – це кисломолочний сир. Для приготування котлет візьміть на 2 курячі грудки 200 г сиру. Також додайте цибулю, яйце і все добре перемішайте. Курячі котлети з сиром вийдуть соковитими та дуже ніжними.
Якщо ви хочете приготувати котлети без яєць, то їх у рецепті можна замінити на плавлений сир. На ті ж 2 курячі грудки потрібно 1 плавлений сирок, пару шматочків хліба, вимоченого в молоці, і цибуля. Плавлений сир потрібно буде натерти на тертці та додати його до фаршу.
Ви здивуєтеся, але куряче філе ідеально поєднується з яблуками. На 2 курячих філе потрібно одне середнє яблуко, яке потрібно буде пропустити через м'ясорубку разом з м'ясом, після чого залишиться замішати фарш і сформувати котлети. Замість яблук можна натерти у фарш кабачок чи картоплю. Овочі додадуть готовим котлетам соковитості.
М'ясні страви займають досить значне місце в українській кухні. Кожна господиня знає безліч секретів, як приготувати м'ясо так, щоб воно було м'яке, ароматне та соковите, передають Патріоти України. На Галичині часто тушкують свинину з овочами. Це тако...
Зазвичай вважається, що вміння подобатися людям - дар рідкісний, корисний, щасливий. У кожного з нас є привабливі якості, для успішного і гармонійного життя корисно розвивати те, що викликає симпатію суспільства, близького оточення, передають Патріоти ...