
Котлети з курячого м'яса самі по собі ніжніші, ніж з іншого сорту м'яса. Однак іноді вони виходять сухими. Щоб дієтичні котлети були не просто корисними, але й ще соковитими та ніжними, потрібно знати, які інгредієнти зроблять їх такими, передають Патріоти України.
Досвідчені кулінари поділилися секретами приготування ідеального фаршу для курячих котлет. Перший секретний інгредієнт, який зробить котлети соковитими – це кисломолочний сир. Для приготування котлет візьміть на 2 курячі грудки 200 г сиру. Також додайте цибулю, яйце і все добре перемішайте. Курячі котлети з сиром вийдуть соковитими та дуже ніжними.
Якщо ви хочете приготувати котлети без яєць, то їх у рецепті можна замінити на плавлений сир. На ті ж 2 курячі грудки потрібно 1 плавлений сирок, пару шматочків хліба, вимоченого в молоці, і цибуля. Плавлений сир потрібно буде натерти на тертці та додати його до фаршу.
Ви здивуєтеся, але куряче філе ідеально поєднується з яблуками. На 2 курячих філе потрібно одне середнє яблуко, яке потрібно буде пропустити через м'ясорубку разом з м'ясом, після чого залишиться замішати фарш і сформувати котлети. Замість яблук можна натерти у фарш кабачок чи картоплю. Овочі додадуть готовим котлетам соковитості.
Домогосподарства, які намагаються зекономити на рахунках за електроенергію, попередили, що вимикати Wi-Fi-роутер на ніч - не найкраща ідея. Експерти пояснюють, що така "економія" може обернутися повільнішим інтернетом, додатковими витратами та навіть р...
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.