Зараз на прилавках можна знайти велику різноманітність сирів. Все залежить від того, яку саме страву ви плануєте готувати. Але варто пам'ятати про те, що далеко не весь сир вживати безпечно, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, який сир їсти не варто. Зверніть особливу увагу на наступні деталі
Який сир їсти не можна
Найшкідливішими вважаються плавлений та крем-сир. Все через те, що ці продукти проходять багато етапів обробки. В результаті ви їсте суцільну хімію. І якщо у вас вже є якісь проблеми зі здоров'ям – після вживання такого сиру вони прогресуватимуть. Тому найкраще все ж обрати твердий сир.
Чим корисний твердий сир
Який сир є найкориснішим
Найкориснішим сиром є рікота. Перевага його в тому, що готується сир зі справжньої молочної сироватки. І підробити її не можна, адже це дуже впливає на смак. Рікота має високий вміст саме того білку, який найкраще засвоюється організмом.
Твердий сир буде корисним в тому випадку, якщо якщо вживати його у невеликій кількості. Такий продукт дуже калорійний. Тверді сири містять більше кальцію та менше води.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...