Зараз на прилавках можна знайти велику різноманітність сирів. Все залежить від того, яку саме страву ви плануєте готувати. Але варто пам'ятати про те, що далеко не весь сир вживати безпечно, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, який сир їсти не варто. Зверніть особливу увагу на наступні деталі
Який сир їсти не можна
Найшкідливішими вважаються плавлений та крем-сир. Все через те, що ці продукти проходять багато етапів обробки. В результаті ви їсте суцільну хімію. І якщо у вас вже є якісь проблеми зі здоров'ям – після вживання такого сиру вони прогресуватимуть. Тому найкраще все ж обрати твердий сир.
Чим корисний твердий сир
Який сир є найкориснішим
Найкориснішим сиром є рікота. Перевага його в тому, що готується сир зі справжньої молочної сироватки. І підробити її не можна, адже це дуже впливає на смак. Рікота має високий вміст саме того білку, який найкраще засвоюється організмом.
Твердий сир буде корисним в тому випадку, якщо якщо вживати його у невеликій кількості. Такий продукт дуже калорійний. Тверді сири містять більше кальцію та менше води.
На полицях українських супермаркетів можна знайти чимало видів риби - замороженої, копченої, солоної. Але мало хто знає, що деякі з них можуть бути небезпечними для здоров’я. РБК-Україна (проект Styler) розповідає, яка риба може бути справжньою отрутою...
Холодильник відіграє ключову роль у щоденному побуті, адже саме в ньому зберігаються продукти, термін придатності яких завдяки належним умовам значно подовжується. Щоб прилад залишався ефективним і надійним, він потребує регулярного та дбайливого догля...