А ви це знали? Який сир найшкідливіший - від нього краще відмовитись!

Зараз на прилавках можна знайти велику різноманітність сирів. Все залежить від того, яку саме страву ви плануєте готувати. Але варто пам'ятати про те, що далеко не весь сир вживати безпечно, передають Патріоти України.

Редакція FoodOboz розповість, який сир їсти не варто. Зверніть особливу увагу на наступні деталі

Який сир їсти не можна

Найшкідливішими вважаються плавлений та крем-сир. Все через те, що ці продукти проходять багато етапів обробки. В результаті ви їсте суцільну хімію. І якщо у вас вже є якісь проблеми зі здоров'ям – після вживання такого сиру вони прогресуватимуть. Тому найкраще все ж обрати твердий сир.

Чим корисний твердий сир

  • У твердому сирі багато поживного балка.
  • Продукт містить необхідні організму амінокислоти.

Який сир є найкориснішим

Найкориснішим сиром є рікота. Перевага його в тому, що готується сир зі справжньої молочної сироватки. І підробити її не можна, адже це дуже впливає на смак. Рікота має високий вміст саме того білку, який найкраще засвоюється організмом.

Твердий сир буде корисним в тому випадку, якщо якщо вживати його у невеликій кількості. Такий продукт дуже калорійний. Тверді сири містять більше кальцію та менше води.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...