Всім відомо, що виноград може не тільки виконати денну норму споживаних фруктів, а й покращити здоров'я. Зараз саме настав час для домашнього винограду, який є найкориснішим. У нашій статті дізнаєтесь, який краще споживати: білий чи червоний, передають Патріоти України.
Якщо говорити про поживні речовини, то користь для організму білий та червоний виноград приносить майже однаково. У виданні HealthLive фахівці зазначають, що в ягоді є велика кількість калію (225 мг), яка допомагає серцево-судинній системі. Окрім цього, виноград має залізо (0,60 мг) та кальцій (30 мг). Перший запобігає розвитку анемії, а друга речовина корисна для зубів та кісток.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...