А ви це знали! Є продукти, які швидко очистять організм курця від токсинів - запам'ятайте їх

Нікотин довгий час може знаходиться в організмі людини. Фізіологічне очищення курця може зайняти шість місяців. Але існують продукти, які можуть нейтралізувати нікотин в організмі, передають Патріоти України.

Капуста - природне джерело ізотіоціанатів та інших антиоксидантів, які допоможуть позбутися від нікотину в організмі. Крім того, вона може захистити організм від онкологічних захворювань.

Журавлина також допоможе боротися з нікотином, оскільки вона збільшує рівень цукру в крові. У свою чергу кислота, яка міститься в журавлині, виводить нікотин з крові швидше, ніж інші ягоди.

Цитрусові містять велику кількість вітаміну С, який допоможе позбутися від стресу і нервозності під час відмови від куріння.

Шпинат допоможе позбутися від абстинентного синдрому, який може виникнути після відмови від куріння. Він впливає на психічний і емоційний стан людини.

Броколі містить велику кількість вітамінів В5, С і В, а також ген NRF2, який допоможе впоратися з надлишком шкідливих речовин в організмі.

Гранат містить мікроелементи, які чудово очищають судини. Сік граната медики часто рекомендують людям з недокрів'ям і при розладах шлунково-кишкового тракту, якими нерідко страждають курці.

Паростки пшениці допоможуть поліпшити еластичність серцево-судинної системи.

Також для кращого самопочуття після відмови від куріння рекомендується часто провітрювати приміщення і більше знаходиться на свіжому і чистому повітрі.

Не потрібно і забувати про спорт, адже саме він прискорить процес виведення слизу з бронхів, а також поліпшить загальний стан здоров'я.

Для очищення легенів від слизу допоможе настій з насіння анісу, кореня алтея і материнки. Можна ще робити інгаляції.

Чому курка виходить сухою: Три помилки господинь, які не можна допускати

неділя, 28 квітень 2024, 11:08

Багато господарок не дкуже часто балують домашніх запеченою цілою куркою тільки тому, що м’ясо виходить сухим. Сухе м’ясо важко назвати смачним, хоча виглядати запечена курка може дуже апетитно, передають Патріоти України. Куряче м’ясо, незважаючи на п...

Секрет досвідчених господинь! Як врятувати рідке картопляне пюре всього одним інгредієнтом

неділя, 28 квітень 2024, 10:07

Надто густе пюре виглядає неапетитним. Надто рідке - викликає неоднозначні враження. Ідеальна консистенція - помірна густота, передають Патріоти України. В цьому випадку страва стає ніжна та м’яка. Таке пюре з картоплі хочеться їсти самому та пригощати...