А ви це знали? Коли потрібно солити печінку - на початку або в кінці смаження

Печінку рекомендують включати до раціону дієтологи та інші фахівці з харчування, адже цей продукт багатий на залізо та інші мікроелементи. Страви з печінки зміцнюють імунну систему і позитивно впливають на роботу всього організму, передають Патріоти України.

Подробиці

З печінки можна приготувати котлети, обсмажити на сковороді чи відарити. Щодо смаження, то тут є один важливий нюанс.

Щоб печінка вийшла м’якою, її потрібно солити наприкінці приготування. Аналогічно з м’ясом. Інакше страва вийде жорсткою, адже випарується вся рідина.

Тому, якщо ви посолили печінку відразу, не дивуйтесь, чому вона вийшла надто жорсткою.

Щоб котлети, які ви готуєте з печінки вийшли смачніші, та ароматніші і, що найголовніше, корисніші, можна додати смажену цибулю і дрібно натерту сиру картоплю.

Звичка, що викликає алергію та хвороби - експертка шокувала заявою

понеділок, 4 серпень 2025, 6:14

Ми навіть не здогадуємось, що одна побутова звичка може впливати на наше здоров’я сильніше, ніж здається, передають Патріоти України. Експертка Good Housekeeping Елла Дуган прямо називає її «огидною» — і застерігає: ми самі заносимо додому мікроби, в...

Серпень подарує кохання: Ці 4 знаки зодіаку поринуть у романтику та приймуть важливі рішення

неділя, 3 серпень 2025, 23:10

Серпень 2025 року стане місяцем справжніх любовних хвиль для деяких представників зодіакального кола. Астрологи прогнозують сплеск пристрасті, романтики, нових знайомств і глибших емоцій. Доля готує особливі моменти як для пар, так і для самотніх серде...