Печінку рекомендують включати до раціону дієтологи та інші фахівці з харчування, адже цей продукт багатий на залізо та інші мікроелементи. Страви з печінки зміцнюють імунну систему і позитивно впливають на роботу всього організму, передають Патріоти України.
З печінки можна приготувати котлети, обсмажити на сковороді чи відарити. Щодо смаження, то тут є один важливий нюанс.
Щоб печінка вийшла м’якою, її потрібно солити наприкінці приготування. Аналогічно з м’ясом. Інакше страва вийде жорсткою, адже випарується вся рідина.
Тому, якщо ви посолили печінку відразу, не дивуйтесь, чому вона вийшла надто жорсткою.
Щоб котлети, які ви готуєте з печінки вийшли смачніші, та ароматніші і, що найголовніше, корисніші, можна додати смажену цибулю і дрібно натерту сиру картоплю.
Посуд із нержавіючої сталі вважається універсальним і широко використовується як у домашніх умовах, так і в ресторанах. Його привабливий зовнішній вигляд, міцність і зручність у догляді роблять його одним із найпопулярніших виборів серед кухарів. Проте...
Не всі люблять прасувати постільну білизну. Тому багатьох цікавить запитання, чи дійсно потрібно це робити, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Важливо зрозуміти, чому потрібно прасувати постільну білизну. Ось які плюси ви отримаєте, якщо б...