А ви це знали? Коли потрібно солити печінку - на початку або в кінці смаження

Печінку рекомендують включати до раціону дієтологи та інші фахівці з харчування, адже цей продукт багатий на залізо та інші мікроелементи. Страви з печінки зміцнюють імунну систему і позитивно впливають на роботу всього організму, передають Патріоти України.

Подробиці

З печінки можна приготувати котлети, обсмажити на сковороді чи відарити. Щодо смаження, то тут є один важливий нюанс.

Щоб печінка вийшла м’якою, її потрібно солити наприкінці приготування. Аналогічно з м’ясом. Інакше страва вийде жорсткою, адже випарується вся рідина.

Тому, якщо ви посолили печінку відразу, не дивуйтесь, чому вона вийшла надто жорсткою.

Щоб котлети, які ви готуєте з печінки вийшли смачніші, та ароматніші і, що найголовніше, корисніші, можна додати смажену цибулю і дрібно натерту сиру картоплю.

А ви це знали? Cкільки води повинні пити ваші домашні улюбленці за день - відповідь ветеринара

п’ятниця, 11 квітень 2025, 16:56

Коли погода поступово стає теплішою, ви можете помітити, що ваш вихованець відчуває посилену спрагу, особливо після прогулянки або гри в саду, передають Патріоти України. Ветеринар Бен Сімпсон-Вернон поділився відео в TikTok, у якому він описує, скільк...

ТОП-5 маркетингових стратегій для збільшення замовлень через доставку їжі

п’ятниця, 11 квітень 2025, 15:13

Щоб клієнти обрали саме вашу доставку, потрібно не тільки запропонувати смачні страви, а й попрацювати з рекламою та маркетинговими інструментами. Стратегія має бути продуманою і націленою на результат. У цій статті ми розглянемо найефективніші стратег...