Правильно зварена картопля виходить дуже смачною, ароматною, зберігає свої корисні властивості. Щоб готувати для своєї сім'ї саме таку картоплю, слід знати, як її солити і в який момент, передають Патріоти України.
Зварити картоплю, яку не соромно буде запропонувати гостям, насправді, не так просто, як може здатися на перший погляд. За словами шеф-кухарів, смачний і ароматний картопляний гарнір далеко не завжди виходить ідеальним. При допущенні ряду найпоширеніших помилок приготування відвареної картоплі страву можна вважати зіпсованою.
Щоб скибочки картоплі зберегли свою форму і корисні речовини в процесі термообробки, необхідно правильно посолити. Це і є один з головних секретів приготування вареної картоплі.
Для початку очищену картоплю промийте під проточною водою, складіть у каструлю і залийте водою. На середньому вогні доведіть до кипіння, почекайте рівно сім хвилин і додавайте сіль, орієнтуючись на свій смак.Після введення солі в рідину, в якій вариться картопля, необхідно зменшити вогонь. Накрийте ємність кришкою і варіть до готовності. Ще один спосіб приготування відвареної картоплі на увазі додавання солі до смаку, коли гарнір вже розкладений по тарілках. У цьому випадку кожен зможе посолити картоплю так, як йому подобається, або взагалі відмовитися від солі.
Ви щойно щільно повечеряли, але все одно тягне до чогось солодкого? Багато людей відчувають таке бажання, і це не дивно. Але чому навіть при повному шлунку організм продовжує вимагати солодощів, передають Патріоти України. Одне з основних пояснень — фе...
Скільки годин потрібно чекати між сніданком і обідом? Чи варто перекушувати дрібними порціями або краще дати шлунку перепочити? Відповідь на це питання давно шукають не тільки дієтологи, а й науковці. І ось що вони радять, передають Патріоти України. Д...