Правильно зварена картопля виходить дуже смачною, ароматною, зберігає свої корисні властивості. Щоб готувати для своєї сім'ї саме таку картоплю, слід знати, як її солити і в який момент, передають Патріоти України.
Зварити картоплю, яку не соромно буде запропонувати гостям, насправді, не так просто, як може здатися на перший погляд. За словами шеф-кухарів, смачний і ароматний картопляний гарнір далеко не завжди виходить ідеальним. При допущенні ряду найпоширеніших помилок приготування відвареної картоплі страву можна вважати зіпсованою.
Щоб скибочки картоплі зберегли свою форму і корисні речовини в процесі термообробки, необхідно правильно посолити. Це і є один з головних секретів приготування вареної картоплі.
Для початку очищену картоплю промийте під проточною водою, складіть у каструлю і залийте водою. На середньому вогні доведіть до кипіння, почекайте рівно сім хвилин і додавайте сіль, орієнтуючись на свій смак.
Після введення солі в рідину, в якій вариться картопля, необхідно зменшити вогонь. Накрийте ємність кришкою і варіть до готовності. Ще один спосіб приготування відвареної картоплі на увазі додавання солі до смаку, коли гарнір вже розкладений по тарілках. У цьому випадку кожен зможе посолити картоплю так, як йому подобається, або взагалі відмовитися від солі.
Неприємний запах у холодильнику - поширена проблема, яка з часом з’являється навіть у нових приладах. Причиною часто стають залишки їжі з сильним ароматом або продукти, що зберігаються без кришки. Навіть після миття полиць запах може швидко повернутися...
Сметана - улюблений продукт українців, але не всі знають, яку жирність обрати, щоб отримати максимум користі й не нашкодити здоров’ю. Фахівці кажуть: усе залежить від вашої мети - схуднення, підтримки фігури чи повноцінного харчування, передають Патріо...