Правильно зварена картопля виходить дуже смачною, ароматною, зберігає свої корисні властивості. Щоб готувати для своєї сім'ї саме таку картоплю, слід знати, як її солити і в який момент, передають Патріоти України.
Зварити картоплю, яку не соромно буде запропонувати гостям, насправді, не так просто, як може здатися на перший погляд. За словами шеф-кухарів, смачний і ароматний картопляний гарнір далеко не завжди виходить ідеальним. При допущенні ряду найпоширеніших помилок приготування відвареної картоплі страву можна вважати зіпсованою.
Щоб скибочки картоплі зберегли свою форму і корисні речовини в процесі термообробки, необхідно правильно посолити. Це і є один з головних секретів приготування вареної картоплі.
Для початку очищену картоплю промийте під проточною водою, складіть у каструлю і залийте водою. На середньому вогні доведіть до кипіння, почекайте рівно сім хвилин і додавайте сіль, орієнтуючись на свій смак.Після введення солі в рідину, в якій вариться картопля, необхідно зменшити вогонь. Накрийте ємність кришкою і варіть до готовності. Ще один спосіб приготування відвареної картоплі на увазі додавання солі до смаку, коли гарнір вже розкладений по тарілках. У цьому випадку кожен зможе посолити картоплю так, як йому подобається, або взагалі відмовитися від солі.
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...
Лікар попередив, що поширеною нічною звичкою може бути старіння шкіри під час сну. За його словами, ця рутина не тільки спричиняє розвиток зморшок, але й може призвести до асиметрії обличчя. Про що саме йде мова, передають Патріоти України з посиланням...