А ви це знали? Коли солити курку при варінні, щоб вона була смачною

Кулінарія - це делікатний процес, який любить точність, і лише професіонали дозволяють собі додавати деякі інгредієнти на око, передають Патріоти України.

Точність стосується всього, що пов’язане з використанням солі під час приготування їжі. Але мало знати міру, потрібно знати, коли солити.

Подробиці

Найчастіше більшість господинь для приготування обирають куряче м’ясо.

Курка доступна за ціною, славиться помірною калорійністю і багата на білок, а ще й не вимагає особливих кулінарних навичок.

Найчастіше вона використовується для бульйону, який корисний як при цілій низці захворювань, так і при боротьбі із зайвою вагою.

Але щоб приготувати правильний бульйон, потрібно не лише вибрати гарне м’ясо, а й дотримуватися технологічного процесу.

Прихильники правильного харчування відварюють грудку та крило – у них найменше жиру.

Також варять окорочка, стегно і гомілку, а також субпродукти.

Скільки варити?

Своєї готовності курячий бульйон досягає:

  • тушка 1-1,5 години, а фермерська (у народі її називають довгограючою) – 2-3 години;
  • окорочок, стегно та інші частини варять до 1 години;
  • субпродукти трохи більше 40 хвилин.

Коли солити?

Щоб бульйон вийшов смачним, а м’ясо ніжним і соковитим, найкраще додавати сіль в кінці варіння.

Не робіть так! Ця помилка під час перемикання передач може влетіти в копійку водієві

вівторок, 20 травень 2025, 12:35

Водії можуть пошкодити свої автомобілі через просту помилку з перемиканням передач, що ставить під загрозу їхні фінанси. Про це повідомляє express.co.uk, передають Патріоти України. Власники бензинових і дизельних авто ризикують пошкодити свої автівки,...

Всього п'ять правил, що творять дива! Як прискорити метаболізм

вівторок, 20 травень 2025, 12:01

Існує 5 речей, які потрібно робити щоранку для прискорення метаболізму та покращення настрою. Так каже сертифікований тренер Джаррод Ноббе. Тож. щоби розігнати метаболізм і зарядитися енергією на весь день, варто звернути увагу на свою ранкову рутину. ...