А ви це знали? Коли солити курку при варінні, щоб вона була смачною

Кулінарія - це делікатний процес, який любить точність, і лише професіонали дозволяють собі додавати деякі інгредієнти на око, передають Патріоти України.

Точність стосується всього, що пов’язане з використанням солі під час приготування їжі. Але мало знати міру, потрібно знати, коли солити.

Подробиці

Найчастіше більшість господинь для приготування обирають куряче м’ясо.

Курка доступна за ціною, славиться помірною калорійністю і багата на білок, а ще й не вимагає особливих кулінарних навичок.

Найчастіше вона використовується для бульйону, який корисний як при цілій низці захворювань, так і при боротьбі із зайвою вагою.

Але щоб приготувати правильний бульйон, потрібно не лише вибрати гарне м’ясо, а й дотримуватися технологічного процесу.

Прихильники правильного харчування відварюють грудку та крило – у них найменше жиру.

Також варять окорочка, стегно і гомілку, а також субпродукти.

Скільки варити?

Своєї готовності курячий бульйон досягає:

  • тушка 1-1,5 години, а фермерська (у народі її називають довгограючою) – 2-3 години;
  • окорочок, стегно та інші частини варять до 1 години;
  • субпродукти трохи більше 40 хвилин.

Коли солити?

Щоб бульйон вийшов смачним, а м’ясо ніжним і соковитим, найкраще додавати сіль в кінці варіння.

Ви будете здивовані! ТОП-10 способів використання таблеток для посудомийки у домі

четвер, 30 січень 2025, 16:50

Таблетки для посудомийної машини чудово підходять не лише для чищення брудного посуду, але й для інших цілей у домі. OBOZ.UA розповість про 10 можливих способів вигористання їх у господарстві. Але пам’ятайте, що перед тим, як скористатися цими лайфхака...

Все просто! Як почистити чайник від накипу

четвер, 30 січень 2025, 12:04

Регулярний догляд за чайником подовжить його термін служби та зробить ваші напої смачнішими. Очищення за допомогою простих засобів є екологічним і ефективним способом підтримувати цей кухонний прилад в ідеальному стані. Видання Martha Stewart розповіло...