Кулінарія - це делікатний процес, який любить точність, і лише професіонали дозволяють собі додавати деякі інгредієнти на око, передають Патріоти України.
Точність стосується всього, що пов’язане з використанням солі під час приготування їжі. Але мало знати міру, потрібно знати, коли солити.
Найчастіше більшість господинь для приготування обирають куряче м’ясо.
Курка доступна за ціною, славиться помірною калорійністю і багата на білок, а ще й не вимагає особливих кулінарних навичок.
Найчастіше вона використовується для бульйону, який корисний як при цілій низці захворювань, так і при боротьбі із зайвою вагою.
Але щоб приготувати правильний бульйон, потрібно не лише вибрати гарне м’ясо, а й дотримуватися технологічного процесу.
Прихильники правильного харчування відварюють грудку та крило – у них найменше жиру.
Також варять окорочка, стегно і гомілку, а також субпродукти.
Скільки варити?
Своєї готовності курячий бульйон досягає:
Коли солити?
Щоб бульйон вийшов смачним, а м’ясо ніжним і соковитим, найкраще додавати сіль в кінці варіння.
У тебе є лише 10 секунд, щоб пройти цей тест на уважність! На зображенні - 159 котячих слідів. Один із них відрізняється. Але настільки дрібно, що більшість людей не помічають цього навіть за хвилину, передають Патріоти України. Такі тести на спостереж...
Тести на уважність - не просто розвага, а й чудове тренування для мозку. Такі вправи використовують психологи, HR-фахівці та навіть офтальмологи. Вони допомагають краще оцінити, як швидко й точно ви помічаєте дрібні деталі, передають Патріоти України. ...