А ви це знали? Коли солити курку при варінні, щоб вона була смачною

Кулінарія - це делікатний процес, який любить точність, і лише професіонали дозволяють собі додавати деякі інгредієнти на око, передають Патріоти України.

Точність стосується всього, що пов’язане з використанням солі під час приготування їжі. Але мало знати міру, потрібно знати, коли солити.

Подробиці

Найчастіше більшість господинь для приготування обирають куряче м’ясо.

Курка доступна за ціною, славиться помірною калорійністю і багата на білок, а ще й не вимагає особливих кулінарних навичок.

Найчастіше вона використовується для бульйону, який корисний як при цілій низці захворювань, так і при боротьбі із зайвою вагою.

Але щоб приготувати правильний бульйон, потрібно не лише вибрати гарне м’ясо, а й дотримуватися технологічного процесу.

Прихильники правильного харчування відварюють грудку та крило – у них найменше жиру.

Також варять окорочка, стегно і гомілку, а також субпродукти.

Скільки варити?

Своєї готовності курячий бульйон досягає:

  • тушка 1-1,5 години, а фермерська (у народі її називають довгограючою) – 2-3 години;
  • окорочок, стегно та інші частини варять до 1 години;
  • субпродукти трохи більше 40 хвилин.

Коли солити?

Щоб бульйон вийшов смачним, а м’ясо ніжним і соковитим, найкраще додавати сіль в кінці варіння.

Перевірте себе! Один слід тут зайвий - помітите його лише за 10 секунд?

вівторок, 29 липень 2025, 0:28

У тебе є лише 10 секунд, щоб пройти цей тест на уважність! На зображенні - 159 котячих слідів. Один із них відрізняється. Але настільки дрібно, що більшість людей не помічають цього навіть за хвилину, передають Патріоти України. Такі тести на спостереж...

Тест на уважність: Лише геній знайде відмінність серед цих котів за 10 секунд

вівторок, 29 липень 2025, 0:12

Тести на уважність - не просто розвага, а й чудове тренування для мозку. Такі вправи використовують психологи, HR-фахівці та навіть офтальмологи. Вони допомагають краще оцінити, як швидко й точно ви помічаєте дрібні деталі, передають Патріоти України. ...