Кулінарія - це делікатний процес, який любить точність, і лише професіонали дозволяють собі додавати деякі інгредієнти на око, передають Патріоти України.
Точність стосується всього, що пов’язане з використанням солі під час приготування їжі. Але мало знати міру, потрібно знати, коли солити.
Найчастіше більшість господинь для приготування обирають куряче м’ясо.
Курка доступна за ціною, славиться помірною калорійністю і багата на білок, а ще й не вимагає особливих кулінарних навичок.
Найчастіше вона використовується для бульйону, який корисний як при цілій низці захворювань, так і при боротьбі із зайвою вагою.
Але щоб приготувати правильний бульйон, потрібно не лише вибрати гарне м’ясо, а й дотримуватися технологічного процесу.
Прихильники правильного харчування відварюють грудку та крило – у них найменше жиру.
Також варять окорочка, стегно і гомілку, а також субпродукти.
Скільки варити?
Своєї готовності курячий бульйон досягає:
Коли солити?
Щоб бульйон вийшов смачним, а м’ясо ніжним і соковитим, найкраще додавати сіль в кінці варіння.
Таблетки для посудомийної машини чудово підходять не лише для чищення брудного посуду, але й для інших цілей у домі. OBOZ.UA розповість про 10 можливих способів вигористання їх у господарстві. Але пам’ятайте, що перед тим, як скористатися цими лайфхака...
Регулярний догляд за чайником подовжить його термін служби та зробить ваші напої смачнішими. Очищення за допомогою простих засобів є екологічним і ефективним способом підтримувати цей кухонний прилад в ідеальному стані. Видання Martha Stewart розповіло...