Кулінарія - це делікатний процес, який любить точність, і лише професіонали дозволяють собі додавати деякі інгредієнти на око, передають Патріоти України.
Точність стосується всього, що пов’язане з використанням солі під час приготування їжі. Але мало знати міру, потрібно знати, коли солити.
Найчастіше більшість господинь для приготування обирають куряче м’ясо.
Курка доступна за ціною, славиться помірною калорійністю і багата на білок, а ще й не вимагає особливих кулінарних навичок.
Найчастіше вона використовується для бульйону, який корисний як при цілій низці захворювань, так і при боротьбі із зайвою вагою.
Але щоб приготувати правильний бульйон, потрібно не лише вибрати гарне м’ясо, а й дотримуватися технологічного процесу.
Прихильники правильного харчування відварюють грудку та крило – у них найменше жиру.
Також варять окорочка, стегно і гомілку, а також субпродукти.
Скільки варити?
Своєї готовності курячий бульйон досягає:
Коли солити?
Щоб бульйон вийшов смачним, а м’ясо ніжним і соковитим, найкраще додавати сіль в кінці варіння.
Більшість із вас навіть не здогадуються про те, що у фарш для котлет можна додати крохмаль, передають Патріоти України. Однак багато досвідчених кулінарів виконують цю дію. І роблять вони це не просто так, адже сипучий компонент допомагає зробити м’ясн...
Таку запіканку ми їли у дитячих садках та школах, і для багатьох вона асоціюється зі смаком дитинства, передають Патріоти України. Як приготувати вдома такий самий ласий шматочок запіканки? У приготуванні запіканки головне використовувати якісні продук...