А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України.

Подробиці

У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю після приготування або за 3-5 хвилин до зняття з вогню. В іншому випадку картопля пустить сік і на смак буде більш парена, ніж смажена. Так, це буде смачно, але ефекту скоринки не вдасться досягти.

Загалом для того, щоб картопля була хрумкою, після миття промокніть паперовими рушниками, щоб зайва волога не заважала під час смаження.

Прянощі, свіжий часник, зелень і, звісно, сіль, додавайте вкінці і тоді ваша страва буде неймовірно ароматною, зі скоринкою і м’якою серединкою.

Народні прикмети на 19 грудня: Українці майже 1000 років шанують цього дня свого героя-захисника, що був плоттю від плоті простого народу

п’ятниця, 19 грудень 2025, 7:22

Православне свято 19 грудня за новим календарем (1 січня за старим) - день пам'яті преподобного Іллі Муромця, Києво-Печерського, богатиря часів Київської Русі, який прийняв чернечий постриг та закарбований у народній пам'яті ще в билинах часів Русі та ...

Порахуйте собак! Цей простий тест показує ваш розумовий вік за 10 секунд

п’ятниця, 19 грудень 2025, 7:12

Ця популярна психо-гра балансує між легкою розвагою та тестом на особистість. Завдання максимально просте - порахувати кількість собак на зображенні. Але, як запевняють автори тесту, перевіряє він зовсім не уважність чи математичні здібності, а твоїй р...