А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України.

Подробиці

У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю після приготування або за 3-5 хвилин до зняття з вогню. В іншому випадку картопля пустить сік і на смак буде більш парена, ніж смажена. Так, це буде смачно, але ефекту скоринки не вдасться досягти.

Загалом для того, щоб картопля була хрумкою, після миття промокніть паперовими рушниками, щоб зайва волога не заважала під час смаження.

Прянощі, свіжий часник, зелень і, звісно, сіль, додавайте вкінці і тоді ваша страва буде неймовірно ароматною, зі скоринкою і м’якою серединкою.

Це може здивувати! Вчені назвали найефективніший спосіб уберегти мозок від старіння

п’ятниця, 8 серпень 2025, 18:07

Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...

Лікар шокував: Чому він ніколи не їсть їжу в літаку - і вам не радить

п’ятниця, 8 серпень 2025, 17:56

Відомий британський лікар Ранган Чаттерджі, зірка телепрограми "Лікар у будинку", розповів, чому він принципово не вживає їжу під час перельотів. У своєму подкасті Feel Better Live More він поспілкувався з хірургом і фахівцем зі здорового способу життя...