А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України.

Подробиці

У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю після приготування або за 3-5 хвилин до зняття з вогню. В іншому випадку картопля пустить сік і на смак буде більш парена, ніж смажена. Так, це буде смачно, але ефекту скоринки не вдасться досягти.

Загалом для того, щоб картопля була хрумкою, після миття промокніть паперовими рушниками, щоб зайва волога не заважала під час смаження.

Прянощі, свіжий часник, зелень і, звісно, сіль, додавайте вкінці і тоді ваша страва буде неймовірно ароматною, зі скоринкою і м’якою серединкою.

Це може здивувати! Мольфар дав пораду жінкам, що категорично не можна дарувати чоловікам на Новий рік

п’ятниця, 19 грудень 2025, 18:28

Напередодні Нового року ми часто постаємо перед вибором - що ж подарувати чоловікові, хлопцеві, братові чи татові, передають Патріоти України. Хочеться обрати подарунок, який не лише потішить та буде корисним. Втім, важливо пам’ятати, що деякі презенти...

Час вашого народження визначає все ваше життя: Дізнайтеся, що він означає саме для вас

п’ятниця, 19 грудень 2025, 18:09

Чи знаєте ви точний час свого народження? В астрології це має величезне значення. Добу поділяють на шість чотиригодинних періодів, і кожен із них формує риси характеру, життєвий шлях та навіть можливі небезпеки, передають Патріоти України. Момент, коли...