А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України.

Подробиці

У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю після приготування або за 3-5 хвилин до зняття з вогню. В іншому випадку картопля пустить сік і на смак буде більш парена, ніж смажена. Так, це буде смачно, але ефекту скоринки не вдасться досягти.

Загалом для того, щоб картопля була хрумкою, після миття промокніть паперовими рушниками, щоб зайва волога не заважала під час смаження.

Прянощі, свіжий часник, зелень і, звісно, сіль, додавайте вкінці і тоді ваша страва буде неймовірно ароматною, зі скоринкою і м’якою серединкою.

Ваш номер телефону розкриває характер - перевірте останню цифру

неділя, 21 грудень 2025, 12:07

Номер телефону - це не просто набір цифр. Він дозволяє нам спілкуватися та ідентифікувати себе, а іноді навіть приховує секрети нашого характеру. Особливо важлива остання цифра номера - вона розкриває певні риси вашої особистості, передають Патріоти Ук...

Цифри, які керують вашим настроєм і вибором - що варто знати про номер квартири чи будинку

неділя, 21 грудень 2025, 11:10

Домашня нумерологія - це спосіб дізнатися щось нове про себе та своє оточення. Числа у вашій адресі можуть багато розповісти про людей, які там живуть, а також впливати на ваше життя, емоції та вибори. Хоч це звучить містично, водночас це захоплююче сп...