Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України.
У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю після приготування або за 3-5 хвилин до зняття з вогню. В іншому випадку картопля пустить сік і на смак буде більш парена, ніж смажена. Так, це буде смачно, але ефекту скоринки не вдасться досягти.
Загалом для того, щоб картопля була хрумкою, після миття промокніть паперовими рушниками, щоб зайва волога не заважала під час смаження.
Прянощі, свіжий часник, зелень і, звісно, сіль, додавайте вкінці і тоді ваша страва буде неймовірно ароматною, зі скоринкою і м’якою серединкою.
Коти століттями вважалися хранителями дому та символами удачі. Сьогодні і науковці, і езотерики погоджуються: спілкування з котами може позитивно впливати на атмосферу в оселі та на психоемоційний стан людей, передають Патріоти України. Чому коти прино...
Любов дарує відчуття щастя і дозволяє дивитися на світ крізь рожеві окуляри. У здорових стосунках обидва партнери відчувають безпеку і задоволення. Але коли лише один намагається вкладати почуття, такі стосунки стають виснажливими і підривають самооцін...