
Українці люблять сало - це відомий факт. Сало входить у багато страв української кухні. Воно довго зберігається й завжди втамує голод, коли немає змоги готувати. Але сало можна їсти не всім, передають Патріоти України.
Так, про сало потрібно забути людям, які страждають на захворювання печінки. Не можна вживати сало при загостренні холециститу та панкреатиту. Відмовитися від вживання цього продукту рекомендується людям з хворими нирками.
Що стосується людей із зайвою вагою, то в їхньому випадку вживання сала можливо тільки після індивідуальної консультації дієтолога, нагадує УНІАН. Адже при високій калорійності продукту може статися небажаний набір зайвої ваги. Дієтологи також зазначають, що їжа з високим вмістом жирів сприяє розвитку атеросклерозу. Крім того, навіть здоровим людям вживати сало потрібно в обмеженій кількості — не більше 30−40 г на день та в поєднанні з овочами.
Ви купуєте срібні прикраси чи столове приладдя, тому що вони мають гарний вигляд, але з часом ці предмети втрачають блиск. Абсолютно нормально, що вони починають чорніти, і вам просто потрібно якось позбутися цього потьмяніння. Звичайно, є спеціальні з...
Українці люблять сало - це відомий факт. Сало входить у багато страв української кухні. Воно довго зберігається й завжди втамує голод, коли немає змоги готувати. Але сало можна їсти не всім, передають Патріоти України. Так, про сало потрібно забути люд...