Господині люблять подавати відварну, смажену, тушковану картоплю або ж готувати з неї пюре, передають Патріоти України.
Деякі досвідчені кулінари додають під час варіння коренеплоду шматок вершкового масла. Розмір, зазвичай, невеликий — як для бутерброда.
Як виявилося, це дозволить зварити картоплю набагато швидше, ніж при звичайному підході. Масло утворює особливу плівку, що дозволяє в рази прискорити процес варіння картоплі. До того ж, це надає картоплі приємний вершковий смак.
Наприклад, якщо ви хочете приготувати пюре якомога швидше, вам варто вчинити наступним чином: почистити картоплю, нарізати овоч слайсами і опустити в ємність з холодною водою хвилин на 5.
Потім відправити варитися в каструлю. Важливий момент полягає в тому, що рідина повинна тільки покривати коренеплід. Зверху кладемо вершкове масло і варимо на максимальному вогні не більше 8 хвилин. Потім готуємо так, як звикли. Зливаємо воду, додаємо воду або молоко і розминаємо картоплю.
Сидіння унітазу - одне з найбільш використовуваних місць у домі, тому його чистота - важливий аспект гігієни. Жовті плями на сидінні можуть з’являтися з різних причин: від вапняного нальоту, залишків миючих засобів, слідів засмаги до сечі. Але хороша н...
Невдоволені емоційні потреби у дитинстві мають наслідки, що часто переслідують нас усе життя, передають Патріоти України. Ми дорікаємо собі за тривожність, низьку самооцінку, проблеми у стосунках, але рідко усвідомлюємо, що багато наших реакцій - це не...