
Господині люблять подавати відварну, смажену, тушковану картоплю або ж готувати з неї пюре, передають Патріоти України.
Деякі досвідчені кулінари додають під час варіння коренеплоду шматок вершкового масла. Розмір, зазвичай, невеликий — як для бутерброда.
Як виявилося, це дозволить зварити картоплю набагато швидше, ніж при звичайному підході. Масло утворює особливу плівку, що дозволяє в рази прискорити процес варіння картоплі. До того ж, це надає картоплі приємний вершковий смак.
Наприклад, якщо ви хочете приготувати пюре якомога швидше, вам варто вчинити наступним чином: почистити картоплю, нарізати овоч слайсами і опустити в ємність з холодною водою хвилин на 5.
Потім відправити варитися в каструлю. Важливий момент полягає в тому, що рідина повинна тільки покривати коренеплід. Зверху кладемо вершкове масло і варимо на максимальному вогні не більше 8 хвилин. Потім готуємо так, як звикли. Зливаємо воду, додаємо воду або молоко і розминаємо картоплю.
Новий 2026 рік уже близько, тому багато хто вже почав прикрашати ялинку та наповнювати дім символами удачі. За давніми традиціями, певні предмети під новорічним деревом здатні привабити процвітання, здоров’я та гармонію, передають Патріоти України. Екс...
Наближається Новий 2026 рік, і багато дівчат уже активно обирають дизайн святкового манікюру. Проте астрологи радять не поспішати з вибором: за їхніми словами, саме колір нігтів на перетині двох років може вплинути на те, що принесе вам наступний рік -...