А ви це знали? Крутий лайфхак, як пришвидшити процес приготування картоплі

Господині люблять подавати відварну, смажену, тушковану картоплю або ж готувати з неї пюре, передають Патріоти України.

Деякі досвідчені кулінари додають під час варіння коренеплоду шматок вершкового масла. Розмір, зазвичай, невеликий — як для бутерброда.

Як виявилося, це дозволить зварити картоплю набагато швидше, ніж при звичайному підході. Масло утворює особливу плівку, що дозволяє в рази прискорити процес варіння картоплі. До того ж, це надає картоплі приємний вершковий смак.

Наприклад, якщо ви хочете приготувати пюре якомога швидше, вам варто вчинити наступним чином: почистити картоплю, нарізати овоч слайсами і опустити в ємність з холодною водою хвилин на 5.

Потім відправити варитися в каструлю. Важливий момент полягає в тому, що рідина повинна тільки покривати коренеплід. Зверху кладемо вершкове масло і варимо на максимальному вогні не більше 8 хвилин. Потім готуємо так, як звикли. Зливаємо воду, додаємо воду або молоко і розминаємо картоплю.

Джерело: Ukr.Media

Цей продукт може вбити собаку - не додавайте його до раціону улюбленця

субота, 12 липень 2025, 17:30

Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...