Навіть найдешевшу каву можна приготувати смачно. Нічого надприродного - сіль, перець і трохи вершкового масла. Головне, строго слідувати черговості і дотримуватися пропорцій, передають Патріоти України.
Деякі поради взяті зі старовинної кулінарної книги СРСР. Так, кава тоді була не дуже, тому доводилося викручуватися.
Для приготування на 1 порцію:
Щоб смак кави розкрився, потрібно обсмажити її на сухій сковорідці 2-3 хвилини. Тут головне не перестаратися — пересмажена кава буде кислити і гірчити.
Сіль — підсилювач смаку, як і цукор. Вона здатна прибрати в каві гіркоту, досить додати пару крупинок перед заварюванням. Не пересолити.
Як тільки заварили, додаємо перець горошком і залишаємо на 2 хвилини. Наливаємо напій в чашку, горошок виймаємо. Додаємо цукор за бажанням і чайну ложку вершкового масла.
Американці називають таку каву Bulletproof. Вона сприяє роботі мозку, бадьорить і насичує. Якщо немає часу на повноцінний сніданок, кухлик такої кави наситить на кілька годин.
Ці прості добавки покращують смак і розчинної кави, тільки пропускаємо етап з обсмажуванням на сковорідці.
Що ще додати до кави, щоб було смачно:
Зазвичай тюльпани можуть стояти у вазі від п’яти до десяти днів, але лише тоді, коли за ними правильно доглядають. Однак якщо ви вирощуєте їх у саду, вони можуть цвісти близько трьох тижнів, передають Патріоти України. Навіть якщо ви підтримуєте свіжу ...
8 квітня (21 квітня за старим стилем) віряни вшановують апостолів Руфа, Агава, Іродіона, Асинкрита, Флегонта і Єрма. За юліанським календарем - Собор Архангела Гавриїла. . ***. Руфа, Агава, Іродіона, Асинкрита, Флегонта і Єрма - апостоли від 70-ти, яки...