Якщо ненароком перетримати м'ясо, воно стає дуже гумовим і погано пережовується. Але це зовсім не означає, що продукт уже зіпсований і його їсти не можна. Тим більше, варто зважити на те, що він ще й дороговартісний. Тому потрібно зробити так, щоб страву все ж можна було подати до столу. Лайфхаком поділилась Марія Золотова на сторінці Кулінарні рецепти Рецепти страв у Facebook, передають Патріоти України.
Якщо м'ясо все ж переготувалось, його потрібно нарізати на невеликі шматочки, помістити в миску та засипати зверху цибулею. Покласти зверху помідори, полити олією, збризнути лимонним соком і присолити. М'ясо стане соковитим і м'яким.
Рецептом, в якому все прораховано за хвилинами, поділилась olha.holovina на своїй сторінці в Instagram. Так м'ясо точно вийде смачним і приготується рівномірно. Запечене м'ясо на бутерброди
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...