Якщо ненароком перетримати м'ясо, воно стає дуже гумовим і погано пережовується. Але це зовсім не означає, що продукт уже зіпсований і його їсти не можна. Тим більше, варто зважити на те, що він ще й дороговартісний. Тому потрібно зробити так, щоб страву все ж можна було подати до столу. Лайфхаком поділилась Марія Золотова на сторінці Кулінарні рецепти Рецепти страв у Facebook, передають Патріоти України.
Якщо м'ясо все ж переготувалось, його потрібно нарізати на невеликі шматочки, помістити в миску та засипати зверху цибулею. Покласти зверху помідори, полити олією, збризнути лимонним соком і присолити. М'ясо стане соковитим і м'яким.
Рецептом, в якому все прораховано за хвилинами, поділилась olha.holovina на своїй сторінці в Instagram. Так м'ясо точно вийде смачним і приготується рівномірно. Запечене м'ясо на бутерброди
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Серпень 2025 року стане місяцем справжніх любовних хвиль для деяких представників зодіакального кола. Астрологи прогнозують сплеск пристрасті, романтики, нових знайомств і глибших емоцій. Доля готує особливі моменти як для пар, так і для самотніх серде...
Один звичайний продукт харчування може призвести до серйозних проблем зі здоров’ям у вашої собаки, передають Патріоти України. Ветеринар виявив, що один поширений корм може спричинити проблеми зі здоров’ям у вашої собаки в майбутньому. Незважаючи на те...