А ви це знали? Найкраща рослина для вашої квартири - в чому її унікальний секрет і цілющі властивості

Флорист Валентина Сафронова радить городянам "поселити" в квартирі унікальна рослина-хлорофітум. Експерт каже, що це невибаглива, красива і корисна квітка, передає Радіо Sputnik, передають Патріоти України.

За словами Сафронової, хлорофітум - ідеальне рослина для міської квартири, тому що воно не представляє небезпеки, а ще має корисні властивості - виділяє величезну кількість кисню.

Флорист радить для поліпшення повітря в житло поставити два-три таких рослини. "Якщо у вас невелика кімната, то, скажімо, двох-трьох хлорофітумів на підвіконні буде достатньо. Вони бувають різних сортів і різних форм, це не буде виглядати нудно і монотонно. Разом з тим ще буде користь в плані виділення кисню", - підсумувала Сафронова.

Це варто знати! Що робити, щоб картопля на деруни не темніла

субота, 20 квітень 2024, 10:14

Господині знають, що картопля після нарізання чи натирання має властивість темніти. Якщо ви готуєте деруни, то я одна хитрість, що й колір збереже і страву зробить набагато ніжнішою, передають Патріоти України. Деруни після смаження матимуть світлий в...

От у чому секрет! Як зберегти соковитість грудки в процесі смаження

субота, 20 квітень 2024, 9:13

Багато хто знає про те, що куряче філе є дуже складним м’ясом для смаження, оскільки в процесі термічної обробки втрачає соковитість. Тому грудка часто виходить сухою. Однак при правильному методі смаження цього можна уникнути. Які секрети у цьому допо...