Не всіх господарок задовольняє базовий рецепт млинців, оскільки результат завжди передбачуваний. На фінальну якість страва складно вплинути і сніданок залежить від точності пропорцій, а також вихідної якості продуктів, передають Патріоти України.
Тому кулінари намагаються винайти новий спосіб приготування звичної страви.
Наприклад, не всі знають про те, що можна приготувати млинці з додаванням газованої води. Що це дає.
Через особливий склад газована вода краще за соду і будь-які інших компоненти дозволить вам приготувати найтонші млинці з апетитними дірочками.
Їсти таку страву – це суцільне задоволення.
Такі красиві млинці не соромно подавати до столу як з варенням, так і з будь-якою начинкою.
У цьому немає жодних складнощів. Спочатку потрібно правильно розрахувати пропорції. Кулінари рекомендують брати на 200 г борошна половину літра газованої води.
Важливо, щоб вода була мінеральна, інакше у млинців з’явиться не зовсім приємний присмак.
Половина газованого напою додається до цукру, яєць та молока (сметани, натурального йогурту) і ця суміш доводиться до однорідного стану. Після чого додається борошно, компоненти з’єднуються.
Потім залишиться влити частину води, що залишилася.
Така техніка допоможе приготувати тісто відмінних тонких млинців без грудок.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...