
Багато хто відмовляється від вживання яловичої печінки через те, що при приготуванні вона виходить жорсткою. Але досвідчені кулінари знають, як приготувати печінку так, щоб вона вийшла м’якою та ніжною, передають Патріоти України.
Потрібно додати соду на деякий час перед приготуванням страви.
У готовій страві сода на смак не впливає і не відчувається, якщо потім ретельно промити печінку.
Спочатку печінку потрібно залишити в холодній воді на 10 хвилин. Тільки після цього слід нарізати на шматки.
Потім потрібно додати соду, ретельно перемішати і залишити на півтори години.
Після цього шматки печінки добре промиваються у проточній воді, щоб на них не залишилося соди.
Змішавши борошно, сіль, перець та спеції разом, висипаємо їх у тарілку.
У цій масі потрібно обваляти шматочки печінки перед тим як відправляти на розігріту сковороду.
Готується печінка 15 хвилин, після чого до готової страви потрібно додати часник.
Подати до столу страву можна разом із овочами.
Смачного!
Вчені виявили ідеальний режим прання у машинці, щоб продовжити свіжість вашого одягу, передають Патріоти України. У дослідженні, проведеному у партнерстві з Procter and Gamble, Університет Лідса пропонує використовувати найхолодніший і найкоротший цикл...
Риба - цінне джерело омега-3 та вітамінів, але не всі види однаково корисні. Дієтологи б’ють на сполох через тілапію, особливо імпортовану з Азії, передають Патріоти України. Вагітні жінки, маленькі діти та люди з чутливим шлунком повинні бути особливо...