А ви це знали? Навіщо додавати цукор під час варіння картоплі

Стару картоплю не так легко чистити, вона не така багата на смак, як молода, але все ж є деякі хитрощі, що допоможуть приготувати страву зі старої картоплі так, щоб вона була не гірше молодої, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Додавши у воду під час варіння невелику кількість цукру (достатньо 1-2 чайних ложок), можна покращити смак старої картоплі.

Проте додавати цукор потрібно лише одразу після закипання води з картоплею. І разом з цукром рекомендується додати чайну ложку лимонного соку, адже це допоможе запобігти потемнінню картоплі. Кулінари також рекомендують класти картоплю не в холодну, а киплячу воду, щоб зберегти максимум корисних речовин.

Чому покоління 20-річних менше цікавиться сексом? Психіатриня дала цікаве пояснення

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 10:25

На тлі зростаючої уваги молоді до власного ментального та фізичного здоров'я, виникає питання про нібито зниження інтересу до сексуального життя серед покоління 20-річних. Лікар-психіатр, сексолог, доктор філософії Мирослава Дзісь в бліц-інтерв’ю "Глав...

Це може здивувати! Скандинавський секрет щастя - психологи розповіли, як побороти стрес і депресію

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 9:50

У Норвегії існує глибоко вкорінена культурна практика, відома як Friluftsliv (або "життя на свіжому повітрі"), яка допомагає скандинавам зберігати фізичне та ментальне здоров'я протягом усього року, передають Патріоти України. Спеціаліст із психологі...